18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 04 Avgust 2012 20:38

Kadeti neriješeno,juniori poraženi

KADETI: - ČELIK – SARAJEVO 0:0 - Stadion: Kamberovići (teren sa plastičnom travom) - Gledalaca: oko 100 - Vrijeme: sunčano i sparno - Danas je počelo takmičenje u Omladinskoj BH Telekom Premijer ligi BiH. - U prvom kolu, u Zenici, igrali su kadeti Čelika i Sarajeva. Rezultat je bio 0:0. - Kadeti Čelika su u prošlom prvenstvu zauzeli 7. mjesto, a Sarajeva, 4. mjesto. Ovo je bila uvertira pred sutrašnji derbi seniorskih sastava Sarajeva i Čelika, u Sarajevu u 21:00 sat.

 

Kadeti su prikazali borbenu igru po veoma teškim uslovima za igranje utakmice i sudija je dva puta slao igrače na osvježavanje pored aut linije. Šansi za postizanje golova je bilo na obe strane, ali je, čini se, Čelik imao "zrelije" šanse. Ipak, postignutim rezultatom su, izgleda, svi zadovoljni.

 

Juniori- Čelik-Sarajevo 0:2  

OMLADINSKA BH TELEKOM PREMIJER LIGA BiH
JUNIORI:
ČELIK – SARAJEVO 0:2

Početak: 18:00 sati
Stadion: Kamberovići (teren sa plastičnom travom)
Gledalaca: oko 50
Vrijeme: sunčano i sparno

Danas je počelo takmičenje u Omladinskoj BH Telekom Premijer ligi BiH. U prvom kolu, u Zenici, igrali su juniori Čelika i Sarajeva. Rezultat: Čelik - Sarajevo 0:2. Juniori Čelika su u prošlom prvenstvu zauzeli 6. mjesto, a Sarajeva, 4. mjesto. Ovo je, takođe, bila uvertira pred sutrašnji derbi seniorskih sastava Sarajeva i Čelika, u Sarajevu u 21:00 sat.

E. Imamović za Zenicablog