25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 29 Juni 2012 17:45

Video+foto: Skokovi u vodu

Zenicablog vam jedini donosi cjelokupan video sa zvaničnog i revijalnog dijela takmičenja, dodjela nagrada, ali sve što je pratilo današnju manifestaciju ČELIKOVO SRCE na zeničkim bazenima. Pogledajte video, galeriju fotosa i pročitajte ko su najbolji. Prvog dana održano je međunarodno takmičenje u skokovima u vodu na kojem su učestvovali ponajbolji bh.skakači i gosti iz Srbije i Crne Gore, nakon čega su svoj program u sinhroniziranom plivanju imale djevojčice iz ŠKSP „Sinkro LABUDET“ iz Solina.

 

Izvedeni su i akrobatski revijalni skokovi, uključujući i istovremene skokove četiri skakača. Osim toga, prijatelji iz Sportsko-rekreativnog kluba „Bosna“ iz Zenice su prezentovali ronjenje i svoje takmičare-kajakaše, a specijalci, tj. pripadnici Jedinice za podršku MUP-a ZDK bili su tu da pomognu, ako zatreba.

 

VIDEO - TRAJANJE 18 MINUTA - skokovi, akrobatski revijalni skokovi, sinhrono plivanje, dodjela nagrada - video 


Konačan plasman je:
4. Aleksandar Aleksić
3. Rade Šćepanović
2. Borko Miladinović
1. Sanel Selman

Učestvovali su i Marko Pavlović, Goran Bojić, Marjan Milanović, Ivica Dormanović, Aleksandar Simanić, Amar Ćatić, Đorđe Gajić, Almir Huskić, Dino Bajrić, Nedžad Bašić, Danko Dangubić, Elvir Kovačević, Edo Husić, Mustafa Šarić, Sanel Duvnjak, Nermin Terzić, Amir Mujić, Arnes Gađun, Haris Čičak, Muhamed Mahmić i Jasmin Buro. Desetorica najboljih su skakali i drugu seriju, a konačan plasman je utvrđen dodatnim skokovima.

KLIKNI OVDJE DA VIDIŠ FOTO GALERIJU