29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 28 Mart 2012 11:57

Turneja Čelik Juniora Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

Počele su pripreme u Čelik Junioru. Iako već dosta spremni ekipa iz Čelik Juniora kreće sa pripremama za nadolazeće turnire. Da napomenemo škola rukometa Čelik Junior će predstavljati svoj grad Zenicu, Bosnu i Hercegovinu na velikim međunarodnim turnirima u Luxemburgu (1995/96) i u Slavonskoj Požegi (1998/99). Ovo je već drugi put da će naša škola učestovati na turniru "Požeški dječaci " u Hrvatskoj (Požega) i nadamo se još boljem rezultatu nego protekle godine.

U Požegu i Luksemburg se ide za nešto više od 7 dana. U Požegu će se uputiti dječaci rođeni 1998 i mlađi koji su u dosadašnjem toku kantonalne rukometne lige ostvarili sve pobjede bez i jednog poraza ili nerješenog rezultata. U Luxemburg odlaze dječaci rođeni 1995 i 1996. Napominjemo da je škola rukometa Čelik Junior dobila poziv za ova dva turnira što znači da se za našu školu zna ne samo u Bosni i Hercegovini i regionu nego i u Evropi. Mi ćemo se potruditi i u najboljem svijetlu predstaviti svoj grad Zenicu i državu Bosnu i Hercegovinu.

Naravno nadamo se da će nas građani Zenice podržati u utakmicama koje nam slijeduju u rukometnoj ligi. Za vikend idemo u Tešanj po pobjedu i to će biti posljednja utakmica prije našeg polaska na turnire.

Škola rukometa Čelik Junior.

Čitano 3527 puta