20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 07 Oktobar 2014 22:30

SBB BiH: skup u Zenici

Nakon Doboj-Istoka, Gračanice, Lukavca, Tešnja, Zavidovića, Maglaja, Vareša, Breze, Vogošće, Busovače, Fojnice, Gornjeg Vakufa, Bugojna, Donjeg Vakufa, Jajca, Bužima, Bosanske Krupe, Cazina, Ključa, Sanskog Mosta, Viteza, Kalesije, Živinica, Brčkog, Goražda, Hadžića, Ilidže, Srebrenika, Gradačca, Ilijaša, Starog Grada, Visokog, Kaknja, Novog Sarajeva, Novog Grada-Sarajevo, Novog Travnika, Travnika, Konjica i Jablanice, SBB- Fahrudin Radončić nastavlja sa predstavljanjem svoje politike koja donosi cunami pravednosti i snažnog razvoja, borbe protiv sistemske korupcije i rodbinsko-stranačkog zapošljavanja, i to u Zenici. 

 

U Zenici, u srijedu, 8. oktobra 2014. godine sa početkom u 18.30 sati, na trgu ispred "Bosanke", održat će se centralni izborni skup SBB-a. 

 

Građanima, građankama, članovima i simpatizerima SBB-a, obratit će se kandidat SBB-a za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda, prema svim anketama i istraživanjima javnog mnijenja u BiH, najpopularniji političar u BiH Fahrudin Radončić, nosioci lista i kandidati SBB-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH i Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona. 

 

Press centar SBB - Fahrudin Radončić