20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 02 Oktobar 2012 02:39

SDP kandidati sa ženama

Forum žena općinske organizacije Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Zenica  je upriličio druženje žena sa kandidatima za OV Zenica i kandidatom za načelnika Općine Zenica, Munibom Husejnagićem. Nakon predstavljanja kandidata za OV Zenica, kandidat za načelnika Općine Zenica Munib Husejnagić, predstavio je svoj plan i način na koji će u naredne četiri godine voditi Općinu Zenica. Najveći dio svoje prezentacije budući načelnik naše Općine je posvetio objašnjenju rješavanja problema grijanja u Općini Zenica.

 

-„Obzirom da vi žene vodite računa o kućnom budžetu moram vam saopćiti da je u Zenici moguće osigurati jeftinije i kvalitetnije grijanje, i to u u roku od dvije godine. Aktuelni režim na lokalnom nivou godinama nas zavlači sa pričom o mega projektima po pitanju grijanja u našem gradu. Odgovorno vam tvrdim, jer imam izrađenu studiju o rješenju grijanja u Zenici, da je problem moguće riješiti u pomenutom periodu i to ću uraditi kada budem načelnik Općine Zenica. Znam da je i problem pasa lutalica problem koji brine mnoge majke, i to je moguće riješiti u periodu do dvije godine, samo treba imati volje da se taj problem riješi. To su dva problema koja će biti prioriteti na početku mog mandata. Stoga, izađite 7. oktobra na izbore i dajte podršku ovim mojim projektima da ih zajedno realiziramo,“ kazao je Munib Husejnagić.

 

Nakon predstavljanja programa, prisutne su postavljale pitanja budućem načelniku Općine Zenica. Večer su nastavili razgovorom u opuštenoj atmosferi uz kafu i sok.