29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 30 Septembar 2012 13:11

Aktivnosti Stranke za BiH Zenica

U sklopu svoje predizborne kampanje, kandidati Stranke za Bosnu i Hercegovinu za općinsko Vijeće provode jednu zaista nesvakidašnju aktivnost. 

Naime, pod stručnim nadzorom mediciskog osoblja iz redova Stanke naši kandidati obilaze mjesne zajednice i obvljaju dobrovoljne testove na provjeri tlaka i šećera u krvi za naše sugrađane.


Odziv građana je izuzetno dobar i oni su jedinstveni u stavu da im je jedno ovako besplatno testiranje dobro došlo nakon mnogih sumornih predizbornih skupova koji im se nude ovih dana. U ležernoj i nenametljivoj atmosferi dijaloga i međusobnog uvažavanja evidentiraju se prijedlozi, primjedbe i sugestije za određeno mjesno područje i na licu mjesta vrši usaglašavanje stavova.


Raduje činjenica da su naši sugrađani prepoznali poruku kandidata Stranke za Bosnu i Hercegovinu jer im u svojoj kampanji ne nude lažna obećanja, već naprotiv ZAJEDNO s njima traže realna rješenja koja će omogućiti bolje i ljepše življenje. Navedeno dokumentujemo slikoma koje, bez ikakve sumnje govore više od hiljadu riječi....

 

PRESS

 

Banlozi1sbih2