Printaj ovu stranu
četvrtak, 20 Septembar 2012 16:23

Predizborni skupovi SDA Zenica

Kako odmiče predizborna kampanja podrška Stranci demokratske akcije je sve veća. Ovu konstataciju dokazuje podatak sa skupa u Vrselju gdje je ovacijama i pobjedničkim raspoloženjem oko pet stotina mještana dočekan tim SDA za Zenicu. Na ovom fenomenalnom susretu birača i budućeg načelnika i vijećnika govorili su predsjednik Općinskog odbora SDA Ibrahim Šišić, kandidat sa liste Ibrahim Dizdarević, nosilac liste dr. Belma Pojskić i naš načelnik Husejin Smajlović.

 

U ovom mjestu maksimalna podrška neće izostati, kao ni u mjesnim zajednicama Staro Radakovo i Crkvice gdje se nekoliko sati prije održao predizborni skup pred stotinjak posjetilaca.

 

Dan kasnije održani su isto tako maksimalno podržani skupovi u Mošćanici, gdje su pred više od dvije stotine mještana govorili Avdo Kovač, Ibrahim Šišić i Husejin Smajlović, te Gorice gdje je pred oko dvije stotine simpatizera program SDA predstavljen od strane Ibrahima Šišića, Mirsada Čizme i Husejina Smajlovića.

 

Nakon prvih petnaest dana kampanje sve je očitije da će podrška Stranci demokratske akcije na lokalnim izborima biti znatno veća u odnosu, naprimjer, na opće izbore 2010. godine. Ovi analitički i komparativni podaci pokazuju kontinuirani porast podrške programu SDA i timu koji će ga provoditi u naredne četiri godine.

 

SDA – SNAGA BiH


Stručna služba OO SDA Zenica

Posljednje od

Povezani članci (by tag)