Printaj ovu stranu
četvrtak, 09 Maj 2013 22:21

Smriki neophodna nova operacija

Mevludinu Smriki, korisniku OTVORENE MREŽE je prošle godine  zahvaljujući dobrim ljudima i garanciji OM-a uspješno izvršena transplantacija koštane srži u C.H.U. Tibingen, nakon čega se vratio kući u Zenicu. Međutim, kada je prije nekoliko dana otišao na redovni kontrolni pregled doktorski tim u pomenutoj klinici je utvrdio da Mevludin treba dodatno da koristi vrlo skupocjenu terapiju te da mu je potreban najvjerovatnije još jedan operativni zahvat jer je u postoperativnom periodu došlo do određenih komplikacija.  

 

OTVORENA MREŽA je zbog nastale situacije dala nove garancije na iznos od 15.000,00 EUR jer u suprotnom Mevludin ne bi mogao biti podvgrnut medicinskom tretmanu, koji uključuju dodatne pretrage, kao i mogućnost novog operativnog zahvata, budući da Mevludinova porodica nije imala pomenuti iznos.

 

 

Ovim putem OTVORENA MREŽA poziva sve Zeničane da još jednom podrže porodicu Smriko u njihovom nastojanju da pobjedu u borbi za svog brata i sina. O novim vijestima iz Tibingena bit će te blagovremeno obavješteni  u narednim danima u našim emisijama, od strane našeg koordinatora koji trenutno boravi u klinici u Tibingenu  zajedno sa Sanelom Mujanović, Asadom Harbićem i Mevludinom Smrikom (korisnici Otvorene Mreže koji se trenutno liječe u Tibingenu).

 

Mevludinu Smriki možete pomoći uplatama na žiro račun ili pozivom jedinstvenog humanitarnog broja 1330 ili 1350 čime donirate 2 KM.

Broj žiro računa na koji možete uplatiti sredstva  IK banka 134-010-0000000120-poziv na broj banke 010-004-00000039

 

Otvorena Mreža Zenica

Posljednje od

Povezani članci (by tag)