25 Januar 2020
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 15 April 2013 11:41

Zenica moj grad-Hamza Alić

 

Projekat ZENICA, MOJ GRAD počinje danas. U naredna tri mjeseca želja nam je da pokažemo i napomenemo građane i građanke Zenice da se imaju čime ponositi i osjetiti privilegirani zato što su stanovnici ovog grada.
 
 
Projekat je odvojen od politike i bilo koje partije/stranke ili pojedinca i kao takav nema za cilj polemisanje o našoj Zenici, već o gradu kojem svi pripadamo. U kratkoj formi poznate ličnosti iz kulturnog, sportskog i uopšte javnog života, kao i slušatelji/slušateljke radija, posjetioci portala, imat će priliku reći svoje razloge zašto vole svoj grad Zenicu i zašto su ponosni na nju. 
 
Projektom želimo da podsjetimo ljude kako žive u prelijepom gradu sa dugom tradicijom i da je ovo grad čije će ime sutra njihova djeca s ponosom izgovarati. 
 
Podršku projektu pružili su: Turistička zajednica ZDK, Prevent, ArcelorMittal Zenica, BH Telecom, Izvršna agencija za izgradnju GGM-a, J.P Vodovod i kanalizacija Zenica, Family centar Ekran, Radio Zenit i Radio Active, Zenicablog i Zenit.ba, kao i SUPERINFO.
 
Ponosno predstavljamo prvog učesnika HAMZU ALIĆA.