Printaj ovu stranu
subota, 18 Avgust 2012 23:57

Club 072-humanitarni party

U Clubu 072 je održan party s ciljem pomoći Esmiru Buljubašiću. Esmir je 21-godišnji student Elektrotehnike, živi u Srebreniku i hitno mu je potrebna transplatacija koštane srži. To je moguće uraditi samo u nekoj od klinika van BiH, te mu je za taj zahvat potrebno stotine hiljada KM. Party, u organizaciji Arnaut Senada, je zaokružio akciju prikupljanja pomoći na štandovima po gradu, koja je trajala od 13. augusta.

Pored Senada, humanost i volju u cilju ozdravljenja Esmira su pokazali i: Ajla Kruškić, Mario Jozić, Adnan Hrustić (Dado), Amra i Amina Halilić, Zerina Buza te Iman Bajramović. Za dobar ugođaj pobrinuli su se Dino Džihić, Igor Jukić i Sanel Šuvalić. Također, party su posjetili članovi Crvenog križa općine Srebrenik. Zenicablog se nada Esmirovom brzom ozdravljenju, a sinoćnju atmosferu pogledajte u galeriji koju je priredio Edo Babić

 

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE OVDJE

 

Esmirovi roditelji, prijatelji i kolege s fakulteta pokrenuli su humanitarnu akciju za prikupljanje neophodnih novčanih sredstava. S obzirom na to da se radi o velikom iznosi, svaka marka je dobrodošla i svaki minut je dragocjen. 

Novac se može donirati pozivom na broj 090 292 037, čime darujete 3 KM. 

Uplate novčanih sredstava vrše se na brojeve žiro-računa 

Zaim Buljubasic 
Brda b.b. 
Srebrenik, Bosna i Hercegovina 
IBAN: BA391413881320007933 
SWIFT CODE: BBIBBA22XXX 
Bosna Bank International DD Sarajevo, Bosna i Hercegovina 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)