Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 30 Juli 2012 02:54

Burić ostaje u Lehu

Nakon skoro dva mjeseca pregovora između Poljskog Lecha iz Poznana i našeg internacionalca i golmana Jasmina Burića jučer je dogovoren produžetak saradnje na obostrano zadovoljstvo.Svakako da su najviše zadovoljni navijači ovog kluba jer je 25-godišnji bio najbolji igrač kluba u prošloj sezoni u kojoj su izborili igranje u Evropi.

 

„Produžio sam ugovor na četiri godine i veoma sam sretan, pregovori su bili dugi i na kraju smo se našli negdje na sredini.Ljudi me ovdje cijene i zadovoljan sam što ostajem u klubu sa kojim sam osvojio sve u Poljskoj, a skoro svake sezone igramo u Evropi“, kazao je za Scsport.ba Burić.

 

„Azerbejdžanci nisu nimalo naivna ekipa, iako svi misle da ćemo lagano proći u narednu rundu takmičenja, varaju se. Moramo odigrati puno kvalitetnije u odnosu na prvi susret ukoliko želimo proći dalje“ oprezan je nekadašnji golman Čelika. Lech u narednoj sezoni želi vratiti titulu prvaka države u Poznan.

 

„Ambicije kluba su da probamo osvojiti titulu, te da kroz ova pretkola izborimo grupnu fazu Evropske lige.Pred nama je težak zadatak, ali pokušat ćemo ostvariti cilj“, istakao je Burić.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)