Printaj ovu stranu
utorak, 12 Mart 2013 07:23

Uspjeh učenika OMŠ u Požarevcu

 

Protekle sedmice održano je XI Međunarodno takmičenje ¨Mladih solfeđista¨ u Požarevcu (Srbija), u kojem je učešće uzela i naša JU Osnovna muzička škola- Zenica. Na pomenutom takmičenju je učestvovalo osam naših učenika na čelu sa prof. Aldinom Aganović, koja je sa učenicima postigla sljedeći uspjeh:

 

1.) Zukić Hena - Čevro Hena IV r. I-kategorija  (98,33 I-NAGRADA)

2.) Kadić Asja - Tarik Bičakčić III r. I-kategorija  (97,33 I- NAGRADA)

3.) Bašić Amina - Mulić Sara IV r. I- kategorija  (91,66 I- NAGRADA)

4.) Neira Muhić - Emina Ferzana Uzunović  II - kategorija  (89,00 II-NAGRADA)


 

Nakon održanog takmičenja i izvanrednih postignutih rezultata učenika naše škole, ovim putem učenici na čelu sa svojom prof. Aldinom Aganovic, žele izraziti VELIKU ZAHVALNOST sljedećim sudionicima koji su u velikoj mjeri omogućili odlazak na gore pomenuto takmičenje bez kojih se zasigurno ne bi moglo isto ni ostvariti: JU OMŠ-Zenica, Udruženje ¨Dječija nota - Zenica¨, Stomatološka ordinacija ¨Islambegović¨, ¨AM-pekara¨, gđa Kratina Alma, d.o.o.-¨Pero¨, s.t.r. ¨Jabuka¨ - gđa Bećirović, Hotel - ¨Dubrovnik¨-Zenica (gosp. i gđa Dervišević), s.t.r.-¨Tandem¨-gosp. Karić i gosp. Perčo Nihad. 

 

Još jednom svima VELIKO HVALA na podršci koju ste nam dali, ali i na razumijevanju, a nadamo se da smo ostvarili Vaša očekivanja osvojivši tri I nagrade i jednu II nagradu. Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da smo na više nego uspješan način predstavili našu školu, naš grad ali i Bosnu i Hercegovinu...Naravno, veliku zahvalnost uvijek vjernom zenicablog.com koji je uvijek pratio rad i rezultate svih učenika i nastavnika JU Osnovne muzičke škole.....Nadamo se da će nadležne institucije Općine i Ze-do kantona prepoznati uspjeh učenika i rad njihovih nastavnika i u budućnosti i na bilo koji način pomoći njihov rad kako bi isti postigli što bolje rezultate i na što bolji način predstaviti sredinu iz koje dolaze.

omspoz2

 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)