19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/zeblog/www/arhiva.zenicablog.com/images/rudvis
Obavijest
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/rudvis
nedjelja, 18 Septembar 2011 00:11

Galerija: Vis odnio bodove Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

rudvis1Na stadionu Kamberovića polje odigrao derbi susret 4. kola Kantonalne lige ZDK u kojem je ekipa OFK "Zenica" ugostila vodeću ekipu lige NK "Vis".

Dok je prednost domaćeg terena bila na strani OFK "Zenice", iskustvo i dobri rezultati bili su na strani gostiju.
Prvo poluvrijeme završeno je bez golova, uz dosta mirnu igru sa malo udaraca prema golmanima. Već početkom drugog popluvremena ekipa NK "Vis"-a dolazi u vodstvo iz prekida. Nakon toga utakmica se u potpunosti otvorila i 50-tak gledalaca koji su pratili ovaj susret mogli su vidjeti dosta dobrih prilika na obe strane. Mnogo je konkretnija bila ekipa domaćina koja nije iskoristila 10-tak stopostotnih prilika.
Iako je u drugom poluvremenu igra bila mnogo grublja, sudijska trojka nije rezala akcije i igrači obe ekipe prolazili su uglavnom sa opomenama, a više kartona zaradila je domaća ekipa koja je u želji da dostigne prednost gostiju grublje startovala na protivnika.
U jednoj zanimljivoj utakmici sa mnogo dobrih poteza, sreća je ipak bila naklonjenija gostujućoj ekipi koja je iz Zenica otišla sa punim plijenom i tako zadržala vrh tabele. Iako zadovoljan igrom svojih nogometaša, trener Fetić se nada da će ih sreća više pratiti u susretu protiv "Proletera" kod kojeg gostuju već idući vikend.
PRESS OFK "ZENICA"

http://www.ofkzenica.com/

{gallery}rudvis{/gallery}

Čitano 3841 puta