20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 13 Oktobar 2011 11:58

Čelik dočekuje Borac u subotu Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

Danas je u prostorijama nogometnog kluba Čelik održana press konferencija pred narednu premijerligašku utakmicu u kojoj se zenički tim sastaje sa banjalučkim Borcem. Prisutnim medijima obratili su se Šef stručnog štaba Elvedin Beganović, potpredsjednik kluba Nihad Perčo, te nogometaši Avdija Vršajević, Dejan Martinović i Dario Damjanović.

"Borac je aktuelni prvak Bosne i Hercegovine i sigurno da nam neće biti lako igrati protiv njih. Uz to i težak teren je ono što nam ne ide u prilog, ali se iskreno nadam da ćemo nastaviti pobjednički niz. Problema sa kartonima i povredama nemamo, tako da su svi nogometaši u opticaju za ovu utakmicu", rekao je Beganović.

"Borac jeste kvalitetna ekipa, ali mi sebi ne smijemo dozvoliti da gubimo bodove na svom terenu, te vjerujem da ćemo uspjeti upisati sva tri boda", rekao je Vršajević. Na pitanje novinara da li možemo očekivati neki dobro izvedeni slobodan udarac, Martinović je odgovorio: "Vjerujem da će biti prilike za takvo nešto, ako ne u ovoj, onda sam siguran u narednim utakmicama. Nadam se našoj pobjedi, bez obzira što se radi o kvalitetnoj ekipi Borca."

txt: Press NK čelik, foto: Ilustracija

Čitano 3272 puta