17 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 06 Avgust 2014 21:53

Slađana: ne želim biti s Alenom

Redakciji "Dnevnog avaza" jučer se telefonom javila Slađana Ćavlina (19) i ispričala svoju stranu ljubavne priče sa zatvorenikom Alenom Rizvićem (27), koji je prijavio njen nestanak u subotu u Zenici. Na početku razgovora Slađana je naglasila kako ne želi da je oslovljavamo sa Rizvić jer je njeno prezime Ćavlina.

 

- Ma kakva Rizvić, to je budalaština. Prije svega želim da se zna da sam živa i zdrava. Nisam nestala, niti sam oteta. Nalazim se u Zenici i dobro sam. Sve što je Alen rekao je notorna laž. Ukaljao mi je obraz, a ja ni kriva ni dužna. Nije tačno da smo imali dogovor da se nađemo u gradu kao što je Alen ispričao, te da se ja nikada nisam pojavila. Tokom njegovog četverodnevnog dopusta, dva dana smo proveli zajedno u stanu u Zenici. Znači vidjeli smo se. Pokušala sam tokom ta dva dana razgovarati sa njim te mu na lijep način pojasniti kako ne želim više biti sa njim. Htjela sam da završimo. Jednostavno, dosadio mi je život sa njim - ispričala je Slađana.

 

Ona je rekla kako je još mlada i želi da živi, ali i to da Alen nije htio prihvatiti njen odlazak.

 

- Ne želim da ga viđam. Nemam novog momka, ali ne želim biti ni sa njim. On je u zatvoru, nemam ja šta tražiti sa takvim momkom. Nakon što smo zajedno proveli dva dana u Zenici, on je otišao kod roditelja u Busovaču, dok sam ja pokupila neke stvari i otišla iz tog stana. Ostavila sam mu ključ. Čuli smo se telefonom nakon toga i on je kao i obično opet počeo sa istim pričama kako ja ne mogu otići. Rekla sam mu da idem, da me ne traži jer zaista ne želim nikakav kontakt sa njim. Uprkos njegovim prijetnjama i upozorenjima ja sam ipak to učinila. Nedostupna sam na mobitel, zato što sam ga bacila. Ova priča je za mene završena, razvest ću se - pojasnila je Slađana.

 

Inače, ovaj mladi bračni par rodom iz Busovače bh. javnosti postao je poznat u oktobru 2011. godine, kada se prepričavalo o ljubavnoj romansi maloljetnice i robijaša, koje su prozvali Romeo i Julija iz Busovače. Prije tri godine maloljetna Slađana pristala je na vanbračnu zajednicu s Alenom. Vjenčali su se 10. januara ove godine.


Slađana je kazala kako je prijavljivanje njenog nestanka bio jedan od načina da je Alen vrati u svoj život.

 

- Nakon što sam bacila telefon i otišla, više nije znao šta da učini, odnosno kako da stupi u kontakt sa mnom pa je otišao u policiju i prijavio moj nestanak. Mislio je da će me tako vratiti, ali nije uspio u tome. Također, nije tačno da sam u lošim odnosima sa roditeljima. Čula sam se telefonom i sa ocem i majkom - završila je Slađana.