Printaj ovu stranu
srijeda, 16 Januar 2013 21:07

Uhapšen bjegunac Ibro Topić

54-GODIŠNJI Ibro Topić uhićen je u nedjelju ujutro nakon što je pokušao ubiti svoju 50-godišnju bivšu suprugu. Za Topićem je raspisana i Interpolova tjeralica jer je pobjegao iz zatvora u Zenici, no on je slobodno šetao zadarskim područjem.  Sve dok nije opet pokušao ubiti bivšu s kojom dijeli obiteljsku kuću, u koju je već puno puta došla policija zbog obiteljskog nasilja, objavio je danas Index.hr.


"Sve je to tako i dan danas. Ništa se nije promijenilo i valjda on neće stati dok me ne ubije. U nedjelju mi je valjda dragi Bog bio na pomoći kad sam se probudila prije nego je plin odradio svoje",  ispričala je Radojka Topić za Zadarski list dodajući kako je u subotu navečer zaspala na kauču u dnevnom boravku iako to inače nema običaj te da ju je pred svitanje probudilo neko šištanje.

"Peklo me u grlu pa sam se nakašljala i pomislila 'Bože, što je ovo' i posumnjala na sprejeve u kupaonici. Sve sam ih povadila van, ali nije prestajalo kad sam shvatila da to šišti iz cijevi za radijator. U hodniku i sobi moje kćeri još radijatori nisu bili postavljeni, a on je to znao", priča Radojka Topić koja je nazvala policiju.

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja nad 54-godišnjakom s biogradskog područja, kojeg se sumnjiči da je u nedjelju rano ujutro u podrumu obiteljske kuće u kojem živi spojio plinsku bocu na cijev centralnog grijanja koja vodi prema prizemlju kuće te pustio plin u prizemlje u kojem su se u tom trenutku nalazili 50-godišnjakinja i 39-godišnjak protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva", kazao je za Zadarski list Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.


Zanimljivo je da smo najjednostavnijom pretragom na internetu na ključnu riječ "Ibro Topić" pronašli članak iz jutarnjeg lista iz 2007. kada je njegova supruga upozoravala da je Ibro bjegunac iz zeničkog zatvora, kao i zvaničnu potjernicu federalnog MUP-a na njihovoj zvaničnoj stranici. ŠTA JE RADILA HRVATSKA POLICIJA CIJELO VRIJEME, ostaje veliko pitanje...


ČLANAK JUTARNJEG OBJAVLJEN 12.09.2007.

 

POTJERNICA FUP-a 18.12.2007.

 

55555555555555

Posljednje od

Povezani članci (by tag)