28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 01 Novembar 2011 02:54

Zeničani na turniru u Turbetu Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

Obavještavamo vas da je naš klub učestvovao na pozivnom turniru „10. TRAVNIK OPEN“ koji se održao u sali OŠ Turbe kod Travnika i da je u konkurenciji 20 klubova i 280 takmičara  osvojio 15 zlatnih,5 srebrenih i 11 bronzanih medalja.

Po uspješnosti klub je proglašen za drugoplasirani klub na turniru a naš takmičar Čičak Damir proglašen je za najuspješnijeg takmičara turnira sa osvojene 2 zlatne medalje u pojedinačnoj konkurenciji u katama i borbama i 2 zlatne medalje ekipne u borbama i katama.

 

Zlatne medalje osvojili su :

Ekipa kluba u muškoj konkurenciji u borbama i katama, Ekipa kluba u ženskoj konkurenciji u borbama, Čičak Damir 2 medalje u borbama i katama pojedinačno, Ahmić Hanisa u borbama juniorske i seniorske konkurencije , Tokalić Ida, Hodžić Denis, Ibraković Albin, Bošnjak Dika, Islambegović Bernando, Huseinspahić Mirela, Hazić Lamija, Čelenka Dalila ,srebrene medalje osvojili su Muračević Senka, Adna Skender, Softić Ajna i Mujčin Aida u borbama i katama.

Zapažene nastupe za klub imali su Čičak Damir, Bošnjak Nermin, Ibraković Albin, Ahmić Hanisa i Huseinspahić Mirela, koji su istovremeno i članovi karate reprezentacija u svojim kategorijama.
Nakon Travnika klub sredinom novembra očekuje nastup u Maglaju a nakon toga u Tuzli čime bi se završila takmičarska sezona u 2011. godini.  

S poštovanjem,
PRESS KLUBA HA SE KARATE DO

Čitano 3466 puta