Printaj ovu stranu
petak, 28 Novembar 2014 08:18

PERO: razvoj i u Maglaju

PERO Zenica d.o.o. upriličilo je u četvrtak 27.11.2014. ZABAVU ZA KUPCE I PRIJATELJE  u lijepom i novouređenom MAGLAJSKOM MOTELU „BISTRICA“.

 

„Ovo je samo kratka pauza, moglo bi se reći marenda, za vrijedne građevince, obnovitelje maglajskog kraja. Za građevince ove zime, teško da će biti zimskog odmora. Ako vrijeme dozvoli nastavljamo bez prekida u 2015. godini. Mi u PERU mislimo da moramo pokazati da se unatoč svemu nismo zaboravili zabavljati i radovati. Zajedno smo plivali i zajedno popravljamo i zajedno gradimo još ljepši Maglaj. Jednostavna je istina da ono što nas ne slomi, čini nas još jačim i evo dokazujemo to zajedno sa vama na vlastitom primjeru.“, istakao je direktor firme. 

 

Bit ćemo bolji i jači i sretniji poslije svega. Radit ćemo na tome da se nikada ne prekine trend gradnje i obnove Maglaja. Treba iskoristiti ovaj zamah i poslije obnove nastaviti istom žestinom u JAK EKONOMSKI RAZVOJ MAGLAJA.

 

PERO ove godine nabavlja dodatnu sofisticiraniju opremu za proizvodnju namještaja u Maglaju. Nastojimo našim partnerima, proizvođačima namještaja, omogućiti bolji izlazni proizvod i bolju konkurentnost, a time i bolji i brži razvoj.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)