Printaj ovu stranu
četvrtak, 16 Oktobar 2014 16:01

Veće brzine, više kanala, HD

Signal digitalne televizije još uvijek je dostupan malom broju građana Bosne i Hercegovine , a polovicom 2015, godine  planirano je gašenje analognog TV signala u zraku gdje će građani morati  odlučiti da li će kupovati digitalne prijemnike za nastavak praćenja javnih TV servisa ili se opredjeliti za nekog od operatera koji nude uslugu televizije. 


Stoga je Telemach pokrenuo akciju koja ima za cilj upoznati  građane, trenutne i potencijalne korisnike  sa najbogatijom TV programskom shemom od preko 180 TV kanala, koja uključuje preko 30 kanala u HD kvaliteti, D3 GO TV uslugu koju nosite sa sobom na svojim mobilnim uređajima i računarima,  ali i sa korištenjem najbržeg interneta u BiH (do 120 Mb/s), te sa uslugama fiksne telefonije koja nudi razgovore za 0 KM/min prema svim fiksnim mrežama u BIH, jedinstvenu cijenu minuta razgovora prema svim mobilnim mrežama u BIH 0,22 KM/min, kao i besplatne  razgovore prema  kompanijama iz United grupe (Telemach Slovenija, SBB Srbija, Total TV Hrvatska, NetTV Plus,) te značajno jeftinijepozive  prema inostranstvu. Svaki građanin koji se odluči probati  usluge, u zavisnosti od one koju izabere,  dobiće D3 digitalni prijemnik (resiver) i modem na korištenje.

 

Siguran u svoj proizvod i kvalitet, Telemach želi motivirati građane da probaju nove komunikacijske modele: „ Probaj bez obaveze“ je akcija koja je namijenjena građanima koji još imaju nedoumice oko kvalitete Telemach usluga, analogne i digitalne Televizije, brzine interneta i fiksne telefonije. Stoga u dvomjesečnom periodu korištenja besplatnih usluga, građani mogu zadržati i svog postojećeg operatera, dok testiraju Telemach  usluge, a u slučaju da budu zadovoljni preći na Telemach usluge i prenijeti besplatno svoj telefonski broj.

 

Ukoliko korisnik nakon dva mjeseca odluči da ne nastavi koristiti usluge Telemacha, potrebano je vratiti neoštećenu opremu i potpisati odustanak od korištenja usluga, a kojim se ujedno neće teretiti za pretplatu kako tokom dva mjeseca, tako ni ubuduće, osim ostvarenog telefonskog saobraćaja u tom periodu. Ukoliko korisnik ne napravi navedeno  u zadatom roku, odabrana usluga se aktivira na ugovorni period od 24 mjeseca po cijenama iz službenog cjenovnika.

 

Paralelno sa ovom akcijom , Telemach svim korisnicima koji ne trebaju probni period za odluku o prelasku na Telemach, usluge analogne i  digitalne televizije,  DUO ili TRIO pakete, nudi još veće uštede, 50% popusta na pretplatu na DUO ili TRIO pakete u periodu od 6 mjeseci + besplatan HD paket (preko 30 kanala u HD kvaliteti) na period od  6 mjeseci!

 

Postojeći korisnici Telemach-a  će u ovom periodu pa sve do 15. decembra ove godine probati uslugu koju do sada nisu koristili, besplatno i bez dodatne obaveze: korištenje D3 digitalne televizije sa otključanim  digitalnim kanalima. Također  svojim “postojećim” korisnicima Telemach  trajno povećava brzine u DUO i TRIO paketima.  Svi korisnici DUO TEL GRANDE paketa mogu uživati u besplatnom internetu 512/128 Kb/s, a od septembra je u ponudi i paket za penzionere, DUO TEL GRANDE SENIOR, specijalne ponude i cijene namijenjen zrelijoj skupini građana.

 

 

 

PAKET

 

STARE BRZINE

 

NOVE BRZINE

DUO NET

15/1,8 Mb/s

20/2 Mb/s

DUO NET GRANDE

20/2 Mb/s

40/2,5 Mb/s

DUO NET GRANDE FAMILY

40/2,5 Mb/s

60/4 Mb/s

DUO NET GRANDE EXTRA

60/4 Mb/s

100/5 Mb/s

TRIO GRANDE

15/1,8 Mb/s

20/2 Mb/s

TRIO GRANDE FAMILY

20/2 Mb/s

40/2,5 Mb/s

TRIO GRANDE EXTRA

40/2,5 Mb/s

60/4 Mb/s

TRIO GRANDE PREMIUM

60/4 Mb/s

100/5 Mb/s

 

 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)