28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 10 Oktobar 2014 14:26

Prognoziraj rezultat-osvoji 10 KM

Najpopularniji online servis za naručivanje hrane GOODFOOD.BA ponovo je uz ZMAJEVE ! Dok čekate večerašnji kvalifikacioni nogometni susret Bosne i Hercegovine i Wales-a zabavite se prognoziranjem konačnog rezultata utakmice na specijalnoj GoodFood.ba interaktivnoj stranici, te komentarima na njihovoj oficijelnoj facebook stranici.

 

Zeničane sa tačnim prognozama GoodFood.ba nagrađuje sa online kuponima u vrijednosti od po 10,00 KM koje će odmah moći iskoristiti u svojoj besplatnoj online narudžbi u Restoranu TAPAS te Fast Food-u KING.

 

Uz online kupone, BONUS narudžbe te specijalne pogodnosti za grupne narudžbe, GoodFood.ba definitivno ima za ponuditi više!

 

Optimiziran za sve vrste mobilnih uređaja, siguran i vrlo jednostavan za korištenje, GoodFood.ba je sa pravom postao najbrže rastući internet servis za naručivanje hrane!

 

Da je tako, provjerite i sami.

 

Nagradnu igru su još podržali i: Pizza&Chicken BASSTA (Sarajevo), Fast Food DUNDEE (Sarajevo), Pizzeria PIZZA CUT(Tuzla), Ćevabdžinica LIMENKA (Tuzla), Pizzeria B'NOVE (Tuzla),  Pizzeria BELLA ITALIA (Bihać), Restoran AMFORA(Bihać), Fast Food MC'MILANO (Visoko)...