29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 06 Avgust 2014 13:16

Otvoren Gorenje Studio

Kompanija Gorenje, jedna od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata, danas je u Zenici otvorila novi Gorenje Studio, koji se nalazi u Business Centru "Aksa". U okviru studija, površine 200 kvadratnih metara, mogu se naći najnoviji modeli Gorenje kuhinja, kućanskih aparata i bijele tehnike, saopćio je Bejtovic Communications. 
       


Studio karakteriše besplatna dostava u krugu od 30 kilometara, stručno savjetovanje, projektovanje i montaža Gorenje kuhinja. 


“Otvaranje novog Gorenje Studia samo je dio naše dugoročne strategije da se još više etabliramo kao lideri na tržištu BiH. Između Gorenja i kupaca u BiH je višedecenijski odnos povjerenja koji nas obavezuje da budemo pristupačni, što otvaranjem ovog studija sigurno i postižemo“, rekao je direktor Gorenje Commerce d.o.o. Uroš Marolt.  Direktor maloprodaje kompanije Gorenje Nedim Junuzović naveo je da novootvoreni studio nudi širi asortiman proizvoda. 


“Na ovaj način građanima Zenice nudimo širi asortiman naših proizvoda, dok im je na usluzi i naše stručno osoblje koje će svojim savjetima i projektovanjem olakšati izbor svakom kupcu Gorenje proizvoda. Posebno bih istaknuo naše projektante koji ideje naših klijenata pretoče u djela, te ponudu Gorenje kuhinja koje besplatno dostavljamo i montiramo“, naveo je Junuzović. 


Nakon provedene humanitarne akcije za stradale u poplavama u kojoj je donirano 300 novih kućanskih aparata širom zemlje, Marolt i Junuzović danas su uručili donaciju Udruženju roditelja osoba sa posebnim potrebama "Zvijezda" iz Zenice u iznosu od 1.800 KM. 


“Veliko hvala kompaniji Gorenje na donaciji koja će nam umnogome pomoći u daljnim aktivnostima. Vjerujemo da osobe sa posebnim potrebama zaslužuju veću brigu javnosti i drago nam je što je i kompanije Gorenje to prepoznala“, navela je predstavnica Udruženja Sandra Planinčić. 


Kopanija Gorenje snabdijeva korisnike u 70 država širom svijeta više od 60 godina. Kompanija je izuzetno posvećena svojoj viziji da postane svjetski najbolji dizajnom vođen inovator kućanskih aparata. Osim po modernom dizajnu, jednostavnom upravljanju, adaptivnoj tehnologiji i savršenoj vrijednosti, Gorenje je reputaciju potvrdilo i brojnim prestižnim internacionalnim priznanjima kao što su: Red Dot Design Award, Plus X Award i Super brands. U svojoj misiji istaknuta je opredjeljenost ka kreiranju dizajnom vođenih, inovativnih rješenja proizvoda i usluga koji krajnjim korisnicima donose jednostavnost. 
       

Nakon Sarajeva, Banja Luke, Tuzle i Mostara ovo je biti peti Gorenje Studio u BiH


POGLEDAJTE FOTO GALERIJU sa otvaranja





..