28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 27 Juni 2014 15:36

PERO: Prezentacija novog crijepa

Centar za gradnju i uređenje doma „PERO“  Zenica d.o.o. 26.06.2014. god. organizovao je prezentaciju  novog NEXE crijepa firme DILJ d.o.o. Vinkovci.


Prezentacija je održana u prostorijama firme “PERO”, a program druženja je osim edukacijskog dijela, obuhvatio praktični kao i neformalni dio uz zakusku i druženje
Edukacijski dio bio je popraćen od strane savjetnika za primjenu proizvoda, Maria Stjepanovića te su se prisutni, majstori krovopokrivači kao i uposlenici PERO Prodajnih centara, imali priliku upoznati sa novim modelom Nexe crijepa velikog formata – Glinex Premium, što je i bio glavni cilj ovog druženja. Pored navedenog, istaknute su i prednosti termo bloka u odnosu na klasični program, prezentirana je i Nexe krovna oprema, a krovopokrivačima je prezentiran i Nexe klub krovopokrivača čiji članovi ostvaruju razne pogodnosti koje proizlaze iz sakupljenih bodova.
Praktični dio podrazumijevao je demonstraciju polaganja Glinex Premium crijepa, te isticanje njegovih prednosti u odnosu na postojeće crijepove.
Glinex Premium vrhunski je kontinentalni crijep, dvostruko utoreni s rupom za čavao. Glavna prednost ovog crijepa je mogućnost kliznog letvanja što ga čini savršenim kako za novogradnju, tako i za sanacije postojećih krovišta. Veliko pomično područje i smanjeno opterećenje pokrova od samo 39 kg/m2 čini ga jednostavnim za primjenu, što u konačnici pridonosi uštedi kod investicije. Uz funkcionalan i moderan dizajn, garancije na valitetu od 40 godina, odabir GLINEX PREMIUMA predstavlja sigurnu i pravu odluku za Vaš krov.
U posljednja dva mjeseca, ovo je drugi događaj edukativnog karaktera kojeg PERO, Centar za gradnju i uređenje doma organizuje u Zenici.
Prezentacija je završila  uz zakusku, koja je bila dodatna prilika za razvoj saradnje i ideja, ističu iz ovog Centra.