29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 21 Juni 2014 19:32

Osvoji kupon bon od 20 KM

Ponovo 3 KUPON KODA u vrijednosti 20,00 KM!!! Osobi koja na najsimpatičniji način prokomentariše predstojeću utakmicu Nigerija - BiH, te skupi najviše lajkova do kraja radnog vremena dostave restorana, poslaćemo KUPON KOD u vrijednosti 20,00 KM, sa uputstvom kako da ga upotrijebi u online narudžbi i tako uživa uz utakmicu u besplatnim pizzama i coca coli !!!

www.goodfood.ba 

 

Trenutno putem naše oficijelne Facebook stranice, https://www.facebook.com/GoodFood.Ba?fref=ts  u saradnji sa partnerskim restoranima iz više BH gradova, radimo drugu promotivnu akciju vezanu za nastupe naše fudbalske reprezentaciju na svjetskom prvenstvu u Brazilu, u kojoj učesnike nagrađujemo besplatnim pizzama i coca colom.

 

U prethodnoj akciji, uoči susreta Bosne i Hercegovine sa Argentinom, 3 nagrađena učesnika iz 3 BH grada, uživali su u utakmici uz besplatne pizze i coca colu iz restorana Pizzeria U2 (Sarajevo), Restoran TAPAS (Zenica) i Pizzeria BELLA ITALIA (Bihać).

 

Nagrade za večerašnju utakmicu BiH:Nigerija dodjeljuju Pizzeria AGO (Sarajevo), Pizzeria CABALLO (Zenica) i Pizzeria BELLA ITALIA (Bihać)