Printaj ovu stranu
utorak, 11 Mart 2014 23:59

BRAZUKA ove sedmice

Ove sedmice na bh. tržište stiže  ”Brazuka”, albumi i samoljepljive sličice sa šarenim i originalnim karikaturama fudbalera koji će uzeti učešće na Svjetskom prvenstvu u fudbalu 2014. u Brazilu.

 

Biti će ovo jedinstvena prilika za najmlađe ljubitelje fudbala koji će sakupljajući sličice saznati mnoštvo zanimljivih infrmacija o svojim idolima i njihovim reprezentacijama. Koji fudbaler ima najviše braća i sestara? Koji igrač voli glumiti ozljedu na nogometnom terenu? Kojeg cure najviše obožavaju? Čija se porodica pojavila u jednom od filmova o Harryju Potteru? Koji fudbaler obožava igricu Angry Birds, a koji je poznat po živopisnoj frizuri? Sakupljanja sličice i popunjavanje albuma svakom kolekcionaru će donijeti čak dvije prilike za osvajanje vrijednih nagrada! Za popunjeni album svi dobivaju šareni«Brazuka» poklon-paket, te automatski  učestvuju u glavnoj nagradnoj igri sa bogatim nagradnim fondom (Sony playstation 3,  Sony Experia Z1, Sony slušalice i ostale utješne nagrade). Nagradna igra traje do 13.jula 2014, a izvlačenje dobitnika održat će se u petak 18.jula 2014.  Pravila nagradne igre dostupanja su na web stranici www.tropik.ba, na kojoj će naknadno biti objavljen i kompletan spisak pobjednika. 

 

*Svi zainteresovani mogu doći besplatno do albuma za sličice "Brazuka" koji će biti insertiran u petak. 14. marta u  dnevnim novinama:Dnevni avaz , Blic te Večernji list (izdanje za BiH).Najmlađi do svojih besplatnih albuma mogu doći u aprilskim izdanjima dječijih časopisa Kolibrić, Palčić i 5Plus. Za sve one koji ne dođu do svog besplatnog albuma za sličice "Brazuka", isti će će biti dostupan na svim bolje opremljenim kisocima i prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini od četvrtka, 13. marta po cijeni od 2 KM (album) dok će se paket sa sličicama na svim prodajnim mjestima moći kupiti po cijeni od 0,75 KM.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)