25 Januar 2021
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 05 Februar 2014 23:00

VGT nova poslovnica

Simboličnim presjecanjem vrpce zvanično je otvoren novi prostor poslovnice VGT osiguranja u Visokom, koja je smještena u ulici Aleja Šehida Resula. Uvažavajući potrebe sve većeg broja klijenata, VGT osiguranje otvaranjem novog modernog poslovnog prostora, nudi mogućnost bržeg i efikasnijeg obavljanja svih usluga osiguranja.


“Visoko je strateški važno područje našeg djelovanja i bila nam je želja da u budućnosti poslujemo u modernom, efikasnom i klijentima pristupačnom poslovnom ambijentu kakav je ovaj prostor u Aleji“, istakao je Fahrudin Trebo, direktor Filijale Visoko.

 

VGT osiguranje po tradiciji svoj uspjeh dijeli sa lokalnom zajednicom i njenim građanima kroz društveno odgovorno djelovanje. Povodom današnje svečanosti i budućih uspješnih rezultata uručena je poklon polica osiguranja od nezgode za uposlenike Profesionalne vatrogasne jedinice Visoko.

 

“Ovom prilikom pozivam i ostale privredne subjekte da slijede primjer VGT osiguranja i pomognu Vatrogasnu jedinicu, jer time pomažu svim građanima općine Visoko”, naglasio je Fahrudin Bukić, starješina Profesionalne vatrogasne jedinice Visoko.

 

Otvaranje novog prostora ujedno je i nastavak poslovne strategije razvoja VGT-a kao  domaćeg osiguravajućeg društva koje ove godine obilježava 20 godina uspješnog rada i poslovanja.

 

VGT osiguranje  čine ured Centrale u Visokom, osam filijala (Sarajevo, Zenica, Travnik, Bihać, Mostar, Tuzla, Banja Luka i Visoko) poslovnice na 80 lokacija i preko 230 zaposlenih.