Printaj ovu stranu
četvrtak, 24 Oktobar 2013 03:26

Nove brzine Telemach interneta

Kompanija Telemach nastavlja praksu razvoja uvođenjem najnaprednijih tehnologija i servisa na tržište u Bosni i Hercegovini, te sa zadovoljstvom najavljuje povećanje brzine internet usluge, čime još jednom potvrđuje svoj status lidera na tržištu širokopojasnog interneta. Nove internet brzine bit će dostupne svim pretplatnicima  u decembru tekuće godine, saopćeno je iz Telemacha. 

 

Kompanija Telemach je najveći operater digitalne i analogne kablovske televizije, kao i jedan od vodećih pružatelja usluge širokopojasnog interneta u BiH, a od kraja 2011. i operater fiksne telefonije. 

 

Telemach BiH je nastao integriranjem kablovskih distributera širom BiH tokom 2010., 2011. i 2012. godine (BH Cabelnet, GlobalNet i Elob iz Sarajeva, Monet iz Mostara, Telekabel iz Zenice, ArtNet iz Kiseljaka, Vinet iz Visokog). 

 

Telemach je u Bosni i Hercegovini prepoznat po naprednim sevisima baziranim na najsavremenijim tehnologijama koji u kombinaciji sa uvijek inovativnim ponudama, prilagođenim potrebama pretplatnika, predstavljaju  veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere u Bosni i Hercegovini. /teve.ba/

Posljednje od

Povezani članci (by tag)