28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 16 Oktobar 2013 13:57

Telemach: Preporuči prijatelja

Kako ste već do sada navikli iz Telemacha pripremaju odlične akcije i novine. Pa tako iz Telemacha sa ponosom kažu da se prijateljstvo isplati.

 Tačnije,  u toku je akcija u kojoj mogu učestvovati svi. Preporučite prijatelja na neke od usluga kompanije Telemach i ostvarite uštede na vašem računu, i vi i prijatelji koje preporučite.


Svi korisnici Telemacha dobili su ukupno 3 vaučera uz svoje mjesečne račune i iste mogu iskoristiti za preporuku na usluge analogne kablovske televizije, DUO i TRIO MIX paketa. Vrijednost jednog vaučera je 10 KM za onog ko preporuči ali i za prijatelja,  u uslugama kompanije Telemach. 

 

 

Pored ove akcije  u toku je i akcija jedinstvenog  naziva JACKPOT. Ovo nije obični Jackpot, ovo je Jackpot kojeg može osvojiti svaki pretplatnik!

JACKPOT predstavlja idealnu kombinaciju usluge analogne kablovske televizije i standardne fiksne  telefonije za samo 22 KM mjesečno. Ali to nije sve! Na poklon uz JACKPOT pretplatnici dobijaju besplatni internet priključak.

 

Sve korisnike Telemachovih usluga i u budućnosti očekuju atraktivne ponude uz povoljne cijene i brigu o njihovim potrebama. 

 

Za više infomacija o  trenutnoj  ali i standardnoj ponudi kompanije Telemach pozovite Kontakt centar  1360 ili posjetite web stranicu www.telemach.ba