29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 15 Oktobar 2013 02:45

Jackpot paket Telemacha

Kako ste već do sada navikli iz Telemacha pripremaju odlične akcije i novine.  Prva od njih je akcija jedinstvenog naziva JACKPOT.  Ovo nije obični Jackpot, ovo je Jackpot kojeg može osvojiti svaki pretplatnik! 

 

JACKPOT predstavlja idealnu kombinaciju usluge analogne kablovske televizije i standardne fiksne telefonije za samo 22 KM mjesečno. Ali to nije sve! Na poklon uz JACKPOT pretplatnici dobijaju besplatni internet priključak.  Pored ove akcije, iz Telemacha sa ponosom kažu da se prijateljstvo isplati. 

 

Tačnije, u toku je akcija u kojoj mogu učestvovati svi. Preporučite prijatelja na neke od usluga kompanije Telemach i ostvarite uštede na vašem računu, i vi i prijatelji koje preporučite. Svi korisnici Telemacha dobili su ukupno 3 vaučera uz svoje mjesečne račune i iste mogu iskoristiti za preporuku na usluge analogne kablovske televizije, DUO i TRIO MIX paketa. Vrijednost jednog vaučera je 10 KM za onog ko preporuči ali i za prijatelja, u uslugama kompanije Telemach. 

 

Sve korisnike Telemachovih usluga i u budućnosti očekuju atraktivne ponude uz povoljne cijene i brigu o njihovim potrebama.  Za više infomacija o trenutnoj ali i standardnoj ponudi kompanije Telemach pozovite Kontakt centar 1360 ili posjetite web stranicu www.telemach.ba