24 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 20 Septembar 2013 02:23

Pokaži se dokaži se-do 30.09.

Iz udruženja za vizualne i art komunikacije „Pixel“ koje u saradnji sa Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta organizira takmičenje za studente, apsolvente i mlade koji su tek završili fakultet u okviru projekta „Pokaži se, dokaži se“ podsjećaju da rok za aplikacije ističe 30.09.2013. godine. Istovremeno izraženo je zadovoljstvo brojem već pristiglih aplikacija, te velikim interesom mladih koje je izazvao ovaj projekt.

 

Podsjećamo, projekt « Pokaži se – dokaži se!» je usmjeren na studente završnih godina fakulteta i na studente koji su tek diplomirali kako bi bili bolje pripremljeni za potrebe tržišta rada i poslodavaca, te lakše donijeli odluku o samostalnom započinjanju biznisa.  Učesnici se mogu prijaviti putem on-line aplikacije koja je objavljena web stranici udruženja - www.pixel.ba.

 

Stručni žiri će od pristiglih aplikacija odabrati 5 najboljih koji će biti dostavljeni najvećim bh kompanijama uz preporuke, čime se otvara mogućnost eventualnog zapošljavanja aplikanata ili poticaja razvoja vlastitog biznisa.

 

Najbolja aplikacija će biti nagrađen novčanom nagradom u iznosu 500.00 KM. Proglašenje pobjednika će biti obavljeno najkasnije 15.10.2013. godine.

 

Iz Pixela pozivaju sve mlade – studente, apsolvente, te one koji su tek završili fakultet da uzmu učešće u projektu.

 

Link: http://pixel.ba/pokazi-se-dokazi-se/

Povezani članci (by tag)