Printaj ovu stranu
nedjelja, 25 Avgust 2013 23:45

Abakus:dani otvorenih vrata

Poštovani, najavljujemo Dane otvorenih vrata PU "Abakus" Zenica od 26.8.2013. uz mnoštvo sadržaja za djecu i roditelje. U toku je upis na programe: svakodnevni boravak, fleksibilni boravak i instruktivna nastava. 


Djeca će u okviru dana otvorenih vrata moći prisustvovati časovima ponavljanja gradiva za školu, radionicama crtanja, slikanja, skulpture, izrade nakita, vezenja, matematičkim radionicama, školici bontona, školi za male naučnike, sportskim aktivnostima, igraonicama za razvoj kreativnosti i socijalizacije, zabavama "Pidžama parti" i "Jupi, idemo u školu". 

Roditelji mogu prisustvovati svim sadržajima za djecu, zajedno sa svojom djecom. Za roditelje smo pripremili grupne foto i video prezentacije koje će biti: 29.8. u 10.30h  i 30.8.2013. u dva termina 10.30 i 16.15h.

 

Mjesto na grupnim prezentacijama potrebno je rezervirati putem telefona ili facebooka. Roditelji, također, mogu nenajavljeno u toku dana otvorenih vrata, od 26.8. do 13.9.2013., doći na individualne prezentacije programa za sve zainteresirane roditelje.  Koliko se u "Abakusu" sa djecom radi na razvoju kreativnosti, roditelji i djeca će moći vidjeti na izložbi likovnih radova "Boje radosti" koja će se održati 30.8.2013. s početkom u 17h. Boravak djece na aktivnostima čiji su roditelji došli na neku od prezentacija programa je BESPLATAN. 

 

Sve termine dešavanja u narednoj sedmici možete pronaći u rasporedu u prilogu, a promotivni spot se može pogledati na našem YOUTUBE kanalu: 

 

http://www.youtube.com/user/AbakusZenica

 

Direktorica PU "Abakus" Zenica

Emina Talic -Hakanovic

Travnicka cesta 42 (I sprat) 

T/F: 032 405 330

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

www.abakus.ba

 

open-door-abakus2

Posljednje od

Povezani članci (by tag)