Printaj ovu stranu
petak, 09 Avgust 2013 01:20

Zarada pisanjem na njemačkom

I ovaj put vam donosimo jednu lijepu vijest. Naime, svjesni smo da je danas sve teže zaraditi  novac, pogotovo na pošten i jednostavan način.  Poznavaoci njemačkog jezika sada imaju priliku, da od kuće zarađuju novac, tako što pišu sadržaj za njemačke webstranice, blogove i portale. U pitanju su obično članci koji opisuju neke  proizvode ili usluge, ali mogu to biti i savjeti i mala istraživanja. Plaćenost je u prosjeku 0,03  KM “po riječi” koju napišete, tako da zarađujete onoliko, koliko i radite. Jedan standardni članak  od 500 riječi vam može donijeti dakle i do 15 KM zarade. 

 

Svi zainteresovani mogu više informacija pronaći ovdje: www.epromocija.com/oglas uključujući i e-mail adresu na koju mogu poslati svoje aplikacije. Dobro poznavanje jezika, kao  i poznavanje pravopisa i gramatike su ključni za ovaj posao, tako da naročito visoke šanse imaju  studenti, profesori, prevodioci itd. Pored toga, posao zahtijeva poznavanje osnova korištenja interneta i istraživanja u Google-u. Aplicirati mogu sve osobe starije od 18 godina. U posao je uključena besplatna obuka kao i plaćeno probno radno vrijeme. Dobijate svoj osobni  nalog na platformi za pisanje, te možete raditi gdje, kad i koliko hoćete.   Aplicirati možete putem e-maila, gdje će se odvijati i sva daljnja komunikacija. Aplikacija mora biti na njemačkom jeziku i sadržavati minimalno 200 riječi.

 

S obzirom da je ovo kreativan posao, sadržaj aplikacije je prepušten isključivo vama. Dobijate odgovor u roku 24 sata i automatski počinjete sa obukom (na bosanskom). Konkurs je otvoren od 06.08.2013. i traje dok se ne popune kapaciteti. Svaki aplikant će imati priliku da dobije posao, ukoliko zadovolji postavljene kriterije.

 

Više informacija na: www.epromocija.com/oglas 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)