Printaj ovu stranu
četvrtak, 13 Juni 2013 13:00

Nova akcija iz Telemacha

Akcija za potelemahnitat! Iz Telemacha ponovno stižu sjajne vijesti! Svaki novi korisnik  TRIO paketa uz ugovor na 24 mjeseca na poklon dobija HBO paket  prva 3  mjeseca  besplatno na korištenje, kao i Uslugu snimanja citave 2 godine bez plaćanja mjesečne naknade, a svaki novi korisnik DUO TV + NET paketa uz ugovor na 24 mjeseca ostvaruje pravo na besplatno korištenje  HBO paketa prva tri mjeseca.

 

Usluga snimanja korisnicima omogućava snimanje preko 160 filmova standardne rezolucije kao i pauziranje živih kanala. HBO paket donosi zabavu za cijelu porodicu, sa najkvalitetnijim sadrzajem,od emisija, serija do svjetski poznatih filmova. 

 

Iz Telemacha podsjećaju da DUO i TRIO MIX predstavljaju idealno složene pakete usluga za domaćinstva, koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete u BiH uz značajne uštede kroz objedinjavanje svih fiksnih telekomunikacionih usluga na jednom računu. Riječ je o paketnim ponudama usluga kablovske/digitalne televizije,  interneta,  te usluga fiksne telefonije. 

 

Dijelom već osnovne ponude DUO i TRIO paketa  su atraktivni paketi TV kanala uz ekskluzivne sadržaje kao što su Engleska i Španska liga u HD rezoluciji, kao i flat internet 15/1,2 Mb/s, te wi-fi routeri na besplatno korištenje, usluga fiksnog telefoniranja sa cijenom 0 KM/min za sve odlazne pozive prema svim fiksnim mrežama u BiH, a sada slobodno možete prenijeti svoj broj u Telemach mrežu, poruka o prenosu broja je ukinuta.

Svi ponuđeni paketi imaju mogućnost nadgradnje pojedinačnih usluga po želji pretplatnika, više TV kanala, veće brzine interneta (do 100 Mbps, najbrže u BiH), te dodatne opcije vezane za uslugu fiksne telefonije( 0 KM prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji).

 

Svi pretplatnici besplatno mogu uživati i u D3 GO usluzi televizije na mobilnim uređajima i računarima. Akcija za potelemahnitat traje do 09.08.2013. godine. 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)