Printaj ovu stranu
srijeda, 12 Juni 2013 22:35

Poziv za Šareni pazar

Sekcija mladih Sindikata radnika trgovine i uslužnih djelatnosti BIH regija Centralna Bosna u Zenici raspisuje javni poziv za ŠARENI PAZAR - Pozivaju se svi kreativci/ke koji se bave dizajnom, izradom i prodajom umjetnina, nakita, odjeće, bilo čega zanimljivog i posebnog da se prijave za učešće i osiguraju svoje mjesto. 

Pazar se javlja kao platforma za sve pojedince koji bi bili raspoloženi za prodaju svojih intimnih predmeta i/ili svojih ručnih radova, umjetnike, umjetničke grupe, prodavače, skupljače, cvjećare, dizajnere.

Pazar je koncipiran kao jednodnevno događanje, s bogatom ponudom i vintage i novih, dizajnerskih komada odjeće, obuće, nakita, stripova, ploča i sličnog. Smatramo da bismo realizacijom ovog projekta pružili mogućnost kreativnim i aktivnim mladim ljudima da pokažu u što oni ulažu svoje slobodno vrijeme i kreativnost. 

Ovim pozivom ohrabrujemo sve zainteresovane na području Bosne i Hercegovine da pokažu šta znaju tokom najšarenijeg pazara ovog ljeta. Sve putne troškove učesnika kao i troškove učešća snosi organizator.

Pazar će se održati 6. jula na Trgu Alije Izetbegovića od 10 do 18 sati.

Rok za prijave ostaje otvoren do 22.06.2013.

 Više informacija o nama možete potražiti na našoj Facebook stranici STBiH Youth ili slanjem maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)