Printaj ovu stranu
utorak, 11 Juni 2013 19:11

Novi kanali u Telemach ponudi

NOVI KANALI U PONUDI! Telemach unaprijedio ponudu - Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da smo analognu i digitalnu TV ponudu odlučili obogatiti novim kanalima za koje ste iskazali posebno interesovanje.  


Svim našim korisnicima u analognoj TV ponudi donosimo kanal KLASIK TV koji predstavlja mjesto susreta regionalnog filma. Vodeći računa da u digitalnoj TV ponudi  budu što zastupljeniji i kvalitetni regionalni kanali, prvi na BIH tržište donosimo kanal istog imena PRVA TV kao i kanal B92.  PRVA TV  i B92 bit će sastavni dio D3 platforme i to u D3 Start paketu  koji je sastavni dio Telemach Duo i Trio paketa . Pored ovih kanala i FOX HD  kanali pronašli su svoje mjesto u našoj TV ponudi. Donosimo vam 5 novih HD kanala iz FOX  porodice, FOX HD, FOX Life HD, FOX Crime HD,  Fox Movies HD,  i 24Kitchen HD.  FOX HD kanali bit će dostupni u D3 HD paketu . Kanali RTVCG, TV5Monde i TVE od sad ce  biti samo dostupni u D3 Start paketu.

 

Pored unaprijeđenja analogne i digitalne programske sheme, korisnici usluge MMDS-a imat će mogućnost da uživaju u dva nova kanala i to kanal KLASIK TV  te kanal CMC.

Kanal KLASIK TV bit će dostupan na Transponderu 4 na poziciji kanala TV5 Monde , dok će kanal CMC biti dostupan na Transponderu 3 na poziciji kanala RTVCG. Za sve ljubitelje radija i muzike u D3 Start paket uvrštavamo i 28 novih lokalnih i regionalnih radio kanala koji će vas sigurno obradovati, a nešto ekskluzivno i novo za pretplatnike digitalne televizije kompanije Telemach jeste i MUSIC CHOICE paket od 42 muzička kanala. Music Choice predstavlja široki izbor muzičkih kanala za najrazličitije muzičke ukuse u vrhunskoj digitalnoj kvaliteti zvuka, te pruža cjelodnevno slušanje omiljene muzike bez reklama i jinglova. Music Choice nudi raznovrstan izbor kanala gdje će slušatelji sigurno pronaći nešto za sebe.  Svim pretplatnicima Telemach D3 digitalne televizije promotivno će biti omogućeno praćenje MUSIC CHOICE kanala 30 dana, a inače će biti dio D3 Proširenog paketa.

 

tmachnew1

Posljednje od

Povezani članci (by tag)