29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 09 Juni 2013 22:03

Besplatno testiranje znanja jezika

Testiraj se besplatno i osvoji diplomu ili kurs! Povodom početka ljetnog intenzivnog kursa 15.6. 2013., a kao poklon svojim simpatizerima Centar za strane jezike Step by step A.T. organizuje besplatno ulazno testiranje u Zenici i Tešnju. 


'S obzirom da zajednica simpatizera našeg centra iz dana u dan sve više raste brojeći preko 4000 članova samo na Facebooku odlučili smo da u znak zahvalnosti svih oni koji imaju predznanja iz njemačkog i engleskog jezika mogu doći na besplatno testiranje i saznati kojem CEFR (Zajednički evropski referentni okvir za jezike) nivou njihovo znanje odgovara.

Testiranje će se održati u sklopu našeg standardnog testiranja pred početka nastave, a osoba koja na pismenom i usmenom testu demonstrira najviši nivo poznavanja njemačkog ili engleskog jezika osvaja besplatno izdavanje diplome u iznosu od 140 KM, a osoba koja bude imala najskromniji nivo poznavanja njemačkog ili engleskog osvaja besplatan ljetni intenzivni kurs u iznosu od 193 KM', navode iz Step by Step-a

Na ljetnom intenzivnom u ponudi osim općeg engleskog i njemačkog, nude njemački za medicinare, engleski konverzacijski, francuski, talijanski i turski.

Grupe početnog nivoa za skoro sve jezike su već formirane i ostalo je po nekoliko slobodnih mjesta. Cijena kursa je 146 KM za osnovce, 170 KM za srednjoškolce, studente i nezaposlene, 193 KM za zaposlene. Plaćanje je moguće izvršiti u dvije rate.

Prijaviti se možete na 061 246 804 ili tako sto u inbox facebook stranice inbox facebook stranice >> Step by Step- Facebook page pošaljete ime, prezime, grad (Zenica ili Tešanj) i jezik.

Besplatno testiranje će se održati 14.6. 2013. u Zenici i Tešnju  u 16:30.

Dobro nam došli!!!

Step by Step A.T.