Printaj ovu stranu
utorak, 14 Maj 2013 13:11

Telemach showroom u Zenici

U cilju pružanja kompletne usluge u skladu sa svjetskim standardima i  približavanja potrebama svojih pretplatnika, kompanija Telemach je otvorila novi korisnički centar u Zenici, na adresi Titova br. 2, gdje svi zainteresirani mogu dobiti informacije o svim uslugama ove kompanije i prijaviti eventualne probleme u radu pojedinih servisa.

 

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU SA OTVARANJA

 

 Novi korisnički centar svečano je otvorila jedna od najstarijih korisnica Telemach/Telekabel usluga u Zenici, gđa Izeta Talić koja je korisnica usluga ove kompanije u kontinuitetu već dvanaest godina. Gđa. Talić je ovom prilikom iskazala zadovoljstvo uslugama koje koristi, ali i istakla da se osjeća počašćenom zbog prilike da upravo ona otvori korisnički centar, te zaključila da kompanija Telemach zaista brine o svojim korisnicima. Prilikom otvaranja korisničkog centra, gospodji Talić je od strane Telemacha poklonjeno korištenje TRIO usluge (televizija , internet i fiksni telefon) u periodu od 6 mjeseci uz sve kanale iz ponude Telemacha od preko 170 digitalnih TV kanala medju kojima su HBO premium , Sport Klub HD itd. 


Ovom prilikom prisutnima su se obratili generalni direktor Telemacha BiH, gdin. Željko Batistić i direktor Telekabela kao dijela Telemach grupe u Zenici. 

 

„Veliko nam je zadovoljstvo što je korisnički centar otvoren upravo od strane lojalnog i zadovoljnog dugogodišnjeg korisnika , čime se dodatno stavlja akcenat na odnos između korisnika i kompanije Telemach, čijem dodatnom unaprijeđenju kompanija teži.

 

Otvaranjem ovakvog objekta, Zenica je postala dijelom porodice savremenih centara s prepoznatljivim brandom u telekomunikacionim uslugama kako u BiH, tako i u regionu.", rekao je Esad Bektaš, direktor Telekabela – Telemach u Zenici.

 

"Istakao bih naše zadovoljstvo našim  prisustvom na području Zenice i sve većim brojem korisnika razih usluga koje svakodnevno opslužujemo. Uvjereni smo da ćemo i u budućnosti zadržati lidersku poziciju u pružanju kvalitetnih i povoljnih telekomunikacijskih usluga, te partner lokalnoj zajednici, a sve uz stalnu brigu za potrebe korisnika. Otvaranje novog  korisničkog centra, širenje mreže , zapošljavanje lokalnih stručnjaka, samo su neki od segmenata procesa investicija u  podizanje nivoa kvalitete naših usluga. Želio bih ovom prilikom najaviti i neke novine koje pripremamo,  a to su, skoro  povećanje brzina interneta, kao i dostupnost TV usluga izvan našeg kablovskog područja pokrivanja u Zenici “ istakao je Željko Batistić, direktor kompanije Telemach.

  

Telemach korisnički centar će posjetiocima omogućiti upoznavanje sa svim naprednim servisima Telemacha u ugodnoj i modernoj atmosferi, te njihovo testiranje. Osoblje centra biće na raspolaganju posjetiocima za sva dodatna pitanja i informacije, te im pomoći da što lakše pristupe ponuđenim servisima.

 U Bosni i Hercegovini Telemach je prepoznat po jedinstvenim inovativnim ponudama koje omogućavaju nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama što svakako čini veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere.

 

Pridružite se Telemach porodici zadovoljnih korisnika. Od sada, to možete učiniti svakodnevno i u Zenici, u Telemach korisničkom centru na adresi Titova br. 2.

 

Radno vrijeme korisničkog centra je od ponedjeljka do petka od 08.00 do 18.00h i subotom od 08.00 do 13.00 h.

 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)