Printaj ovu stranu
srijeda, 24 April 2013 16:10

Otvoren Eronet centar u Zenici

 

Danas je u Zenici svečano otvoren novi Eronet centar koji se nalazi na glavnoj zeničkoj šetnici na Trgu Alije Izetbegovića.  Ovaj moderno opremljeni prostor, potpuno korisnički orijentiran, pruža podršku i detaljne informacije o uslugama, proizvodima i aktualnim promotivnim akcijama, te mobitelima iz ponude Eroneta. 

 

''Uvjeren dam da ćemo se ovim novim centrom još više približiti našim korisnicima. Zato pozivam sve naše korisnike, ali i one koji to žele postati, da posjete naš Eronet centar, saznaju više o proizvodima i uslugama koje nudimo na bh. tržištu. Prelaskom na Eronet mrežu, a uz zadržavanje svog dosadašnjeg broja uz Super tarife korisnike očekuju dodatne pogodnosti'', istaknuo je Vanja Gavran, rukovoditelj Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

 

Korisnici imaju mogućnost, uz odabir jedne od Super tarifa, ostvariti brojne pogodnosti kupovine mobilnih uređaja po super cijenama.

 

Svakog korisnika od 24. - 26. 4. 2013. godine očekuju brojni darovi, a tri najsretnija na dar će dobiti smartphone Samsung Galaxy S6500 MINI 2.  

 

Prodajno mjesto radi svakog radnog dana od 8 do 19 sati, te subotom od 8 do 13 sati. 

eronet4

Posljednje od

Povezani članci (by tag)