28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 29 Novembar 2012 23:22

Telemach za poslovne korisnike

Kompanija Telemach nastavlja praksu razvoja uvođenjem najnaprednijih tehnologija i servisa na tržište u Bosni i Hercegovini, sada i pod brendom Telemach Solutions.
Svoj razvoj Telemach temelji na inovativnim ponudama i servisima, koji poslovnim korisnicima omogućavaju jedinstvena i pametna telekomunikacijska rješenja.

Telemach Solutions su u potpunosti prilagođena telekomunikacijska rješenja za biznis korisnike prema vrsti i obimu njihove djelatnosti. Nova Biz ponuda objedinjuje telekomunikacijska rješenja po sistemu "sve na jednom mjestu" i u ponudi je od 27.11.2012. Ova ponuda predstavlja idealno rješenje za firme putem HFC infrastrukture kompanije Telemach.

 

Korisnicima je omogućeno korištenje pojedinih telekomunikacijskih usluga kao što su wireless i fiksni pristup internetu - BIZ NET, fiksno telefoniranje sa mogućnošću korištenja većeg broja minuta prema određenim destinacijama - BIZ PHONE, web hosting, managed security i managed storage. Iz Telemacha posebno naglašavaju mogućnost kombinovanja svih navedenih usluga u paketna rješenja koja čine pametne solucije za današnje potrebe modernih kompanija.

 

Paketi su kreirani prema potrebama poslovnih korisnika pod nazivom BIZ NET+PHONE gdje na osnovni paket, korisnici sami mogu dodavati veće brzine interneta do 90/4 Mb/s uz fiksni ili wireless pristup, veći broj minuta prema određenim destinacijama kao što su fiksne mreže u BiH, te Sloveniji i Hrvatskoj, centrex rješenja, web hosting pakete od 1,3 do 3 GB prostora, managed storage, gdje podatke možete čuvati enkriptovano na tehnološki naprednim serverima koji imaju 24/7 nadzor uz pakete od 6 GB do 96 GB, usluge managed security što vam omogućava uključivanje opcija sigurnosti podataka i komunikacije. Sve navedene usluge su dostupne i pojedinačno, ali i kroz paketne ponude koje omogućavaju znatne uštede te povećanje efikasnosti i pojednostavljenje procesa poslovanja.

 

Favorit u segmentu rješenja za poslovne korisnike jeste BIZ MIX paket koji podrazumijeva telefonske usluge (4 linije), internet 15360/1024 kb/s, hosting - Business Linux 1, 6 GB managed storage, 1 fiksna IP adresa i wireless router, po jedinstvenoj cijeni 88 KM mjesečno.

 

121129040.2 mn

 

Korisnicima većih paketa omogućena je i SLA (Service Level Agreement) opcija čime se Telemach obavezuje održavati dostupnost usluga na visokom nivou i direktan kontakt s osobama koje održavaju usluge.

Kako Telemach predstavlja lidera na tržištu u ponudi TV platforme i sadržaja, poslovni korisnici također imaju mogućnost pretplate na neki od digitalnih TV paketa iz bogate ponude.

Osim standardiziranih ponuda, za veće poslovne korisnike, kompanija Telemach nudi i dalje kompletna rješenja telekomunikacijskih potreba prema specifičnim zahtjevima korisnika, bilo da se radi o uslugama interneta, telefonije, iznajmljenih vodova, kolokacijskih prostora, virtualnih servera, web hostinga... Uz spajanje na optičku infrastrukturu Telemacha, moguće je koristiti brzine interneta i povezivanja udaljenih lokacija i do 10 GB/s, Mb/s simetrično, te povezivati udaljene lokacije u jednu cjelinu putem raširene optičke mreže i iznajmljenih vodova velikih kapaciteta prema EU i regionalnim središtima (Beč, Frankfurt, Budimpešta, Beograd, Ljubljana, Zagreb, Mostar i Zenica).

Telemach je idealan partner za jednostavnije i efikasnije rješavanje telekomunikacijskih izazova kod svih vrsta kompanija, kako kroz vlastitu multiservisnu platformu i uvijek inovativna rješenja, tako i putem svojih zaposlenika, uvijek orjentisanih ka kvalitetu usluge, potrebama i zahtjevima korisnika.