29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 30 Avgust 2012 14:49

Potpuna obustava na Drv.mostu

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Općina Zenica ovim putem obavještavaju javnost da su u sklopu projekta izgradnje kružne raskrsnice “Drveni most” za subotu 01.09.2012. planirani radovi na nanošenju završnog asfaltnog sloja na raskrsnici. Navedeni radovi iziskuju potpunu obustavu saobraćaja na spomenutoj lokaciji. Obustava će se organizovati počev od subote 01.09.2012. od 7:00 sati i trajat će do nedjelje 02.09.2012. do 7:00 sati i bit će organizovana na slijedeći način:

 

- u potpunosti se obustavlja saobraćaj preko Drvenog mosta iz pravca naselja Crkvice  do kružne raskrsnice “Drveni most”
- zatvara se dio bulevara Ezhera Arnautovića od ulice Sejmenska do kružne raskrsnice “Drveni most”
- zatvara se dio ulice Londža od raskrsnice sa ulicom Mehmeda Spahe do kružne raskrsnice “Drveni most”
- zatvara se dio bulevara Ezhera Arnautovića od Bojinog Vira do kružne raskrsnice “Drveni most”

Učesnici u saobraćaju i građanstvo mole se za strpljenje i razumjevanje, poštivanje postavljene signalizacije i maksimalno korištenje alternativnih putnih pravaca u cilju smanjenja saobraćajne gužve.


Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Općina Zenica ovim putem obavještavaju građanstvo i učesnike u saobraćaju da će zbog očekivanog povećanja intenziteta pješačkog i motornog saobraćaja od ponedjeljka 03.09.2012. godine kao i intenziviranja radova na raskrsnicama ¨Babina rijeka¨, ¨Drveni most¨ i ¨Dom armije¨ doći do postavljanja dodatne vertikalne gradilišne signalizacije i usmjerenja pješačkog saobraćaja u cilju povećanja bezbjednosti kretanja pješaka.  Ovim putem apelujemo na učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu signalizaciju.


Izvršna agencija za realzaciju projekta GGM-a i Općina Zenica.