Printaj ovu stranu
nedjelja, 12 Avgust 2012 19:28

Frizerski hepening u Zenici

Članovi Kluba frizera Sarajevo, Haris Hodžić i Mahir Sinanović, danas su svoj rad su predstavili u zeničkom salonu ASSA Mokošnice, gdje su brojnim posjetiocima prezentitali nove linije i trendove šišanja. Klub frizera Sarajevo od samog početka djelovanja pod rukovodstvog poznatog bh. frizera Hodžića nastoji ujedini sve frizere iz BiH kako bi zajednički djelovali u podizanju struke na zaslužan nivo.

 

Vlasnica salona ASSA Anisa Hadžikadunić-Jašarević, koja je učestvovala na brojnim seminarima Kluba, kao i drugim edukacijama, nije krila zadovoljstvo proisteklo saradnjom sa poznatim frizerima, te je istakla da je jako zadovoljna radom Kluba frizera Sarajevo, čiji su članovi do danas zabiljžili brojne, zavidne uspjehe u frizerskoj struci.

 

"Čast nam je prezentirati svoj rad zeničkoj poblici i zadovoljstvo nam je sarađivati sa kolegama iz drugih gradova. Jedinstveni cilj je napraviti tržište koje će štiti frizersku struku i postaviti je na nivo koji joj zaista pripada", istakao je predsjednik Kluba Frizera Sarajevo, Haris Hodžić.

 

"Zenička saradnja" je, ističu frizeri, samo početak zajdničkih koraka ka udruživanju kolega iz cijele BiH. Osim modernijih tehnika šišanja i farbanja posjetioci su se raspitivali i o njezi kose i svim problemima kose, te o trajnom ispravljanju kose koji će salon ASSA ubuduće raditi najnovijim tehnikama i preparatima jedne od najpoznatije svjetskih firmi iz ove oblasti, GOLDWELL. Uz svako šišanje ili farbanje posjetioci su dobili gratis tretman za kosu.

 

POGLEDAJTE GALERIJU FOTOSA EDE BABIĆA

Posljednje od

Povezani članci (by tag)