Printaj ovu stranu
nedjelja, 22 Juli 2012 08:08

Vujanović primio Škrbića

Filip Vujanović, predsjednik Crne Gore, u predsjedničkoj rezidenciji u Pogorici primio je delegaciju Regionalne agencje za izbor najmenadžera iz BiH, na čelu sa predsjednikom Organizacinog odbora te agencije Panetom Škrbićem iz Zenice. Predsjednik Vujanović je Škrbiću čestitao, kako je rekao, ,,na odlično organizovanoj međunarodnoj manifestaciji izbor najmenadžera i najkompanija regiona jugoistočne i srednje Evrope'', jer ona, istakao je predsjednik Vujanović

- ,,zbližava menadžere i ljude regiona u zajedničkom cilju bržeg regiona-lnog privrednog i ukupnog razvoja i saradnje u regionu''. Vujanović je zahvalio Žiriju regio-nalne agencije što ga je nedavno u Sarajevu proglasila za ,,Ličnosti godine regiona'', a zbog njegovog kontinuiranog angažovanja na realizaciji ideje brže regionalne saradnje i razvoja među državama i privredama regiona jugoistoične Evrope, a na principima obostranog eko-nomskog interesa, kroz stvaranje zajedničkih konzorcija za više država i zajedničkim nastupom na trećim tržištima, kao što je međunarodni građevinski konzorcij FENIKS. Naša konkretna saradnja u interesu svih je jedini realan put bržeg razvoja i jačanja izvozne akomponente svih država ovog regiona'' – kazao je Vujanović.
Ovom prilikom je dogovoreno da predsjedndik Vujanović u septembru ove godine primi delegaciju najuspješnijih menadžera iz Crne Gore i zemalja jugoistočne Evrope – dobitnika visokih menadžerskih priznanja, gdje će se razgovarati o konkretizaciji vidova regionalne privredne i ukupne saradnje, a predsjednik Vujanović je dao i intervju časopisu Euromanager, koji će biti objavljen u narednom broju ovog časopisa.
Filip Vujanović je, takođe, podržao prijedlog da se naredna Ceremonija dodjele najvećeg regionanog priznanja ,,Najmenadžer i najkompanija regiona'' uz njegovo pokroviteljstvo, a ukoliko takvu odluku o tome donese Organizacioni odbor ove prestižne nagrade, održi u Crnoj Gori – u Hotelu ,,Splendid'' u Budvi.
Pane Škrbić se predsjedniku Filipu Vujanoviću zahvalio na prijemu i na podršci konceptu daljeg razvoja bosansko-hercegovačkog brenda, odnosno regionalanog Projekta ,,Izbor najuspješnjih ljudi, najmenadžera i najkompanija regiona'' .

Press Agencije

Posljednje od

Povezani članci (by tag)