Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 28 Maj 2012 02:32

New Yorker: Prilika za studente

New Yorker započeo međunarodni univerzitetski natječaj  - “Brand New Challenge” - Sa Brand New Challenge, New Yorker poziva učesnike sa 160 univerziteta iz 32 zemlje da sudjeluju na natječaju i posebno se obraća grupi posvećenih studenata koji su zainteresirani za istraživanje tržišta I analizu u inovativnim marketinškim strategijama.

 

 

Sa svojim Brand New Challenge, New Yorker, modna kuća iz Braunschweiga, poziva motivirane učenike da sudjeluju u međunarodnom natječaju. Više od 160 univerziteta u 32 zemlje u kojima New Yorker ima trgovine su kontaktirani i pozvani da sudjeluju. Projekt od interesa za studente i kreativne i analitičke pojedince koji žele izazov i koji se žele dokazati u području istraživanja tržišta i analiza, kao i komunikacija i marketing strategija. Naglasak je na masovnom tržištu međunarodne modne industrije. Novčana nagrada za deset najboljih timova daje veliku motivaciju. Pobjednički tim u konačnici će imati priliku prezentirati svoj nagrađeni koncept upravnim direktorima New Yorker-a i predstavnicima Brand Management-a u sjedištu kompanije u Braunschweigu, i završiti pripravnički staž u New Yorker-u kako bi nadgradili stečena znanja i počeli ih primjenjivati u praktičnoj primjeni. www.newyorker.de/brand-new

 

Izazov – Univerziteti koje je New Yorker kontaktirao imaju rok do 15. juna 2012 da se registriraju za sudjelovanje na natječaju. Nakon toga će uslijediti 14 sedmica rada. Koncepti i rezultati moraju biti dostavljeni najkasnije do 1. oktobra 2012. Rezultat će biti objavljen i pobjednik proglašen 1. novembra.

 

Zadatak - Studentski zadatak ima dva dijela. Prvi dio se odnosi na dobijanje uvida u masovno tržište u modnoj industriji u njihovoj zemlji. Na pitanja o kupcima, njihovom životnom stilu i ponašanju potrošača mora se odgovoriti takodjer. New Yorker kao marka i njezina percepcija u domovini iz koje dolaze studenti su također teme od interesa. Drugi dio, koji se gradi na informacijama stečenim u prvom dijelu, se odnosi na razvijanje marketinških strategija koje će biti primamljive i postojećim i potencijalnim klijentima New Yorker-a. Mjere i ideje podupiru strategiju.

 

Nagradni fond - najbolji koncept će biti nagrađen s 5.000 eura. Nadalje, pobjednički tim će dobiti priliku da završi pripravnički staž u New Yorker-ovom sjedištu.
"Unatoč globalizacije, važno je ne izgubiti iz vida pojedine zemlje sa njihovim jasnim karakteristikama vezano za kulturu, životni stil, ali i potrošnju. To je naš cilj i unutar Brand New Challenge-a mi se nadamo da susretnemo puno mladih kreativnih umova čiji rezultati mogu doprinijeti mnogo čemu. Ovim natjecanjem, mi dajemo posvećenim studentima priliku da se intenzivno bave potrošačkim ponašanjem ljudi u njihovoj domovini, koristeći modnu industriju i New Yorker kao primjere. Specijalizirane vještine mogu se primijeniti i testirati na ovom primjeru. Praktična primjena nadopunjuje nastavu! Pobjednički tim će konačno dobiti priliku da predstavi i testira svoje ideje u međunarodno uspješnoj modnoj kući. U sklopu širenja naših aktivnosti zapošljavanja, New Yorker također koristi ovaj natječaj za izgradnju plodne međunarodne mreže, koja bi mogla biti zalog za naš budući rad takodjer“, "Brand Management New Yorker.


Sa više od 933 lokacija u 32 zemlje New Yorker pripada jednoj od vodećih modnih kompanija za mlade u Europi, nudeći svojoj ciljnoj grupi od 12 do 39 godina stalno nove i moderne kolekcije po atraktivnim cijenama. Niz se sastoji od vlastitih robni marki FISHBONE, FISHBONE SISTER, (sport i street garderoba), AMISU (ženstvena modna linija), trendy i casual muška linija SMOG, i CENSORED (donje rublje i kupaći kostimi) kao i velike kolekcije MODNIH DETALJA.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)