28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 04 Februar 2012 03:23

Humani učenici Tehničke škole

Uokviru druge faze projekta « Radi i osmijeh zaradi « učenika i radnika Tehničke škole Zenica uokviru Infohouse projekta «Volontiraj-Kreditiraj»  izvršena je podjela paketa. Projekat je nagrađen od strane Firme Prevent BH d.o.o. kao najbolji projekt u iznosu od 1000 KM.

- Prvu fazu smo realizirali 29.12.2011 i tom prilikom podijelili 76 paketića za mališane JU Dom i porodica. Drugu fazu smo  implementirali protekle sedmice sa 74 humanitarna paketa namijenjena starim, iznemoglim i raseljenim licima i licima u stanju socijalne potrebe i to prema slijedećem rasporedu: 

 

• U zgradi za stara raseljena i iznemogla lica Radakovo, ulica Dobrovoljnih davalaca krvi 6  Obradoval smo  35 porodica .

• Nadamo se da smo izmamiliosmijeh i na licima 30 porodica podjelom naših humanitarnih paketa u zgradi Crkvice na adresi Crkvice br.48/B u

• Nismo zaboravili ni kategoriju porodica u stanju iznimnih socijalnih potreba 9 porodica sa ukupno 14 djece.  u JU Centru za socijalni rad ulica Saliha M. Mulalića br.5, stoji u izvještaju organizatora.