28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 10 April 2012 09:40

Svjetski lider od 2.5. u Zenici

Svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje uskoro otvara još jedan centar u BiH, i to u Zenici, u Metalurg City Centru, odmah do Bulevara. Riječ je o franšiznom lancu koji ima preko 1.300 centara u 15 zemalja, a nakon Sarajeva, Banja Luke i Mostara, USKORO KREĆEMO U ZENICI, a onda i u Bihaću..

OD 2. MAJA U ZENICI- UZ VAŽNU NAPOMENU - PROBNI TRETMAN JE GRATIS !!! 

 

"No+Vello" je stvorena sa idejom da bude prva firma koja je isključivo specijalizovana za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje i to sa jedinstvenom tarifom: 40KM po sesiji i zoni. Za to koristi uređaje fotoepilacije IPL (pulsirajuća svjetlost visokog intenziteta) zadnje generacije koji omogućuju tretiranje bilo koje vrste kože i dlake.

Radi se o bezbolnoj, sigurnijoj i jednostavnoj tehnici koja uklanja dlačice na bilo kojem dijelu tijela, dobivajući na kraju depilaciju koja je efektivna, dugotrajna, superiorna i ni u čemu slična metodama depilacije koje su nam bile poznate do sada. Za razliku od sistema depilacije laserom, No+Vello pulsirajuća svjetlost visokog intenziteta može tretirati većinu tipova kože i dlake. Laserski tretmani ne mogu se primijeniti na određenim tipovima kože i veoma su agresivni na osjetljivoj koži. Još jedna razlika je u tome što su laserski tretmani koji se trenutno nude još uvijek veoma skupi i nisu uopšte pristupačni za većinu ljudi.

Cilj "No+Vello" je popularizirati fotoepilaciju, aktivnost velike potražnje koja je do sada bila namijenjena samo visoko pozicioniranom društvu radi njene cijene. Radi se o tržištu koji je u stalnom porastu jer je svaki put više ljudi koji traže tu vrstu usluge. Preduzeće je prisutno u Španiji, Engleskoj, Italiji, Portugalu, Brazilu, Meksiku, Bugarskoj, Poljskoj, Ruminiji, Gruziji, Švicarskoj, Bosni i Hercegovini, Sjedinjenim Američkim Državama, Venezueli i Andori.”

Neželjene dlake na licu i tijelu mogu biti traumatične za žene i muškarce. Većina metoda koje su pristupačne danas ne nude dugotrajno rješenje za taj problem i mogu biti bolne i skupe. IPL tehnologija napokon vam daje alternativu, tako da možete reći zbogom neželjenim dlakama i uživati u glatkoj i zdravoj koži iz dana u dan. IPL fotoepilacija je trenutno najučinkovitiji tretman, bezbolan je, a mi Vam ga nudimo po jedinstvenoj tarifi od 40KM!

Naš koncept jedinstvene tarife je veoma jednostavan: bez obzira koji dio tijela se tretira, cijena po sesiji je uvijek ista: 40KM. Naša pionirska, inovativna i atraktivna jedinstvena tarifa od 40KM po zoni i sesiji revolucionirala je tržište fotoepilacije. No+Vello je prvi brend koji je na međunarodnoj razini primijenio koncept jedinstvene tarife za IPL fotoepilaciju i fotopodmlađivanje kože, te predstavlja prvu i najbolju IPL franšizu, sa više od 1300 centara u 15 zemalja.

Naši tretmani se provode kroz našu jedinstvenu IPL tehnologiju koja se zasniva na pulsirajućoj svjetlosti i koja daje odlične rezultate na različitim dijelovima tijela, rezultirajući depilacijom koja je efektna, dugotrajna, superiorna i ni u čemu slična metodama depilacije koje su nam bile poznate do sada.

Šta je IPL?

IPL (Intenzivna pulsirajuća svjetlost) je najmoderniji i najinovativniji sistem dugotrajnog depiliranja. IPL fotoepilacija NIJE lasersko uklanjanje dlaka. Fotoepilacija ili fotopodmlađivanje se izvodi pomoću korištenja svjetla. Ova definicija uključuje dvije metode: putem lasera ili Intens pulsed light (IPL) tj. metoda rada pulsirajućom svjetlošću visokog intenziteta. Glavna razlika između dvije metode je u tome da IPL fotoepilacija, s obzirom da se radi o modernijoj tehnologiji, omogućava tretman za većinu tipova kože i različitih boja dlačica. Također, isto kao i depilacija laserom, nudi dugotrajne rezultate. Za razliku od fiksne talasne dužine lasera, sa IPL tehnologijom moguće je izabrati raspon spektra kako bi se omogućilo:

► Adaptacija talasne dužine prema boji kože, boji dlake i debljini dlake svakog klijenta.

► Efikasno tretiranje većine boja kože, isto kao i sve vrste dlake, od najtanje do najdeblje. 

Druga prednost je da je IPL tehnika bezbolnija, komotnija i jeftinija tehnologija od lasera.No+Vello centri za fotoepilaciju raspolažu sa vrhunskim IPL (Intense Pulsed Light) sistemima kako bi obezbijedili najbolje rezultate već od prve sesije. Dođite u naš Centar No+Vello i isprobajte probni tretman, bit ćete iznenađeni.

http://www.nomasvello.ba

 

{jathumbnail off}

{!jomcomment}