29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 09 Decembar 2014 21:24

Čelik Junior u Crvenki

Škola rukometa "ČELIK JUNIOR" će u periodu od 19. do 21. decembra biti učesnik regionalnog takmičenja pod nazivom "Trofej Crvenka 2014" i to sa muškim selekcijama kadeta i pionira. Na ovo takmičenje dječaci iz ČELIK JUNIOR-a idu potpuno spremni, a do dana polaska, trenirat će se svakodnevno s ciljem da grad Zenicu predstave u što boljem svjetlu. 

 

Pored Zeničana, na ovom takmičenju učestvovat će i ekipe: RK "Budućnost", RK "Spartak", RK "Maglaj", RK "Lavovi", RK "Vojvodina", RK "Crvenka", a ostala imena učesnika organizator takmičenja nije objavio.

 

Nakon regionalnog takmičenja u Srbiji, dječaci i djevojčice iz ŠR Čelik Junior spremaju se za turnir u vlastitoj režiji - 5. TURNIR PRIJATELJSTVA ZENICA 2015 u periodu od 8. do 11. januara. Samo sedam dana poslije turnira na kojem su domaćini, pioniri Čelik Juniora bit će učesnici još jednog regionalnog takmičenja, ovoga puta u Zagrebu u periodu od 17. do 18. januara. 

 

Dakle, u mjesec dana, Čelik Junior će biti učesnik tri turnira i predstavljati grad Zenicu i Bosnu i Hercegovinu u Srbiji i Hrvatskoj, te braniti boje škole rukometa i grada na domaćem turniru u Zenici.