29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 07 Decembar 2014 13:16

Večeras u Areni: Carski balet

Nakon opsežnih organizacijskih priprema slijedi dugo očekivani nastup Carskog ruskog baleta u Areni Zenica. Večeras u 19 sati imat ćemo priliku uživati u nastupu renomiranih ruskih umjetnika svjetskog glasa, ansambla koji oduševljava publiku širom planete svojom izvedbom. „Labuđeg jezera“ Petra Iljiča Čajkovskog, u režiji jednog od vodećih koreografa današnjice, Gediminasa Tarande,

 

Sa zadovoljstvom možemo istaći da je veliki dio ulaznica za ovu manifestaciju već rasprodan, a željeli bismo ovim putem demantovati dezinformacije koje su se u posljednjih nekoliko dana pojavile na društvenim mrežama, prema kojima više nema ulaznica u prodaji.

 

Ulaznica još ima u slobodnoj prodaji na biletarnici Arene i sve one koji žele iskoristiti ovu jedinstvenu priliku, a koja se pruža možda samo jednom u životu, pozivamo da nam se pridruže i da zajednički uživamo u vrhunskoj izvedbi Carskog ruskog baleta. Naša biletarnica će raditi i tokom popodneva, tako da su vrata Arene Zenica za sve ljubitelje umjetnosti iz Zenice i drugih gradova regije otvorena sve do samog početka manifestacije.

 

Radujemo se susretu s vama u Areni! Učinite da ova decembarska noć bude čarobna i da ostane u našem sjećanju!

 

 ARENA ZENICA PR TEAM