28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 04 Decembar 2014 11:00

Road Show u Zenici

Više od 200 vrijednih nagrada i snižene cijene premium Euroclass goriva na svim stanicama u zeničkoj regiji. - Nakon uspješno organizovanog Road Show-a u Sarajevu i Tuzli, u sklopu kampanje «Evolucija kvaliteta, Euroclass!», kompanije Energopetrol i Ina u Zenici organizuju vikend sniženje cijena premium goriva. 

 

Euroclass Road Show u Zenici će se održati 6. i 7. decembra u periodu od 11:00 do 16:00h, na Energopetrol stanici u ulici Bulevar Kralja Tvrtka 2. Svi posjetioci će imati priliku vidjeti automobil Maria Miličevića dobitnika nagrade od 10.000 KM za preuređenje automobila, te kroz zabavu osvojiti više od 200 vrijednih nagrada, među kojima je i pet kartica za gorivo sa uključenih 100 KM na računu.

 

Dobra vijest za sve vozače je vikend promocija i snižene cijene premium Euroclass goriva u ovom periodu na svim INA i EP benzinskim stanicama na području zeničke regije. Nižim cijenama goriva kompanije žele pružiti priliku svim vozačima da se uvjere u kvalitet premium Euroclass goriva koje ima višestruke koristi za automobil u svim vremenskim uvjetima. Road Show će nakon Zenice biti održan u Bihaću i Mostaru, na EP i INA benzinskim stanicama.