19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 17 Novembar 2014 01:30

Nagrada i u Zenicu

Na nagradni konkurs "Sberbanke BH" na temu "Kako ja zamišljam Sberbank kasicu-Sberbank maskotu?" pristiglo je više od 1850 prijava. Djevojčice i dječaci iskazali su svoju kreativnost crtajući, bojeći ili oblikujući različite forme kasice plastelinom ili nekim drugim tehnikama. Najuspješnijim su proglašeni radovi Jakova Velića iz Širokog Brijega, Merime Pobrić iz Mostara i Emine (Lejla) Ahmić iz Zenice.

 

- Dobili smo dosta, veoma kreativnih radova. Bilo je zaista teško izabrati pobjednike, jer je u svaki crtež i kasicu uloženo mnogo dječijeg truda. Najbolje od njih prezentirat ćemo na izložbi koja će se organizirati u drugoj polovini novembra. N taj način ćemo široj javnosti pokazati ljepotu i raznovrsnost radova koje smo dobili - kazao je Vedran Peršić, vođa odjela Marketing i Komunikacije u ovoj banci.

 

Podsjećamo, "Sberbanka BH" je organizirala nagradni likovni konkurs u periodu od 13. do 27. oktobra sa ciljem promocije štednje među mladima i obiježavanja Međunarodnog dana štednje. Nagradni fond činili su tablet Samsung, bicikl i poklon bon u vrijednosti 100 KM.