28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 18 Septembar 2014 20:36

Telemach digitalni dan 19.09.

Nedavno su započeli prenosi utakmica najboljih nogometnih liga, a  Telemach 19. septembra časti sa Engleskom Premier, Španjolskom Premiera, Njemačkom Bundesligom u najboljoj  HD kvaliteti‎ sa kristalnom slikom i zvukom za sve građane koji se pretplate tog dana na barem jednu novu uslugu koja uključuje digitalnu televiziju.

 

‎Pitate se kako gledati TV nakon digitalizacije, kad ubrzo nestane prijem kanala preko obične antene gašenjem analognih odašiljača? Korisnici Telemach usluga neće morati kupovati posebne uređaje kada se u BiH uskoro sa analognog sistema emitovanja pređe na digitalni sistem emitovanja što će donijeti ne samo uštede kućnim budžetima nego i značajno proširiti trenutni spektar usluga.

 

Kako bi se podigla svijest o korištenju i prednostima digitalnog TV signala i pratećih usluga, pozivaju se građani da u petak, 19. septembra ove godine posjete neki od korisničkih centara Telemach-a širom BiH i pretplate se na bilo koju uslugu Telemacha kako bi dobili 12 mjeseci besplatnog gledanja digitalnih kanala u HD kvaliteti od kojih izdvajamo: Sport klub 1,2,3 HD, FOXMovies HD, FOXCrime HD, Fox Life HD, 24 Kitchen HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Nickelodeon HD, National Geographic HD, itd, a sve one koji odluče sudjelovati u akciji čekaju i pokloni iznenađenja. 

 

U okviru ove akcije u ovoj sedmici je u Sarajevu, Mostaru, Zenici, Travniku, Kiseljaku, Konjicu, Kaknju, Visokom upriličena podjela vaučera na centralnim lokacijama. Digitalizirajte se odmah bolje od drugih u HD-u i prije gašenja analognog signala u zraku koje se uskoro očekuje.

 

Očekujemo vas 19. 09.2014. godine.