28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 05 Avgust 2014 14:11

Gorenje Studio u Aksa centru

Kompanija Gorenje dd, jedna od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata, sutra će u Zenici otvoriti novi Gorenje Studio.Studio, koji se nalazi u Business Centru "Aksa", biće otvoren u 10.00 sati. Kupci će u zeničkom studiju, površine 200 metara kvadratnih, moći pronaći najnovije modele Gorenje kuhinja, kućanskih aparata i bijele tehnike, saopćio je Bejtovic Communications. 


Nakon provedene humanitarne akcije za stradale u poplavama, te doniranih 250000 eura za region, slijedeći tradiciju društveno odgovornog poslovanja, predstavnici menadžmenta Kompanije će uručiti donaciju Udruženju roditelja osoba sa posebnim potrebama “Zvijezda“. 


Gorenje će za prisutne prirediti i posebnu akcijsku ponudu sa sniženjima na odabrane artikle od 15 posto za velike kućanske aparate i 25 posto za male kućanske aparate. 


Predstavnicima medija na otvaranju će se obratiti direktor Gorenje Commerce d.o.o Uroš Marolt i predstavnica Udruženja “Zvijezda“ Sandra Planinić. Nakon Sarajeva, Banjauke, Tuzle i Mostara, ovo će biti peti Gorenje Studio u BiH.